News Update :

* Larry K NBA Παμε με καλες κοντρες

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012





    Πηγαμε ενα πολυ καλο ταμειο χθες.Το μονο ματς που θα πω οτι γουσταρα απο τα χθεσινα ειναι το Ορλαντο.Που ισως ημασταν οι μοναδικοι που πηγαμε στον ασσο.Μαλιστα το Ορλαντο δεν απειλειθηκε σε κανενα σημειο.Αντιθετα ειχε φτασει και στο +20.Μονο η Βοστονη δεν περασε.Σημερα παλι καλα και πολλα παιχνιδια..





Bobcats-Magic.Το Ορλαντο κερδισε χθες αλλα δεν μπορω να το εμπιστευθω σημερα αν και παιζει με μια ομαδα που τρεχει ενα μεγαλο σερι απο ηττες.Ομως ανα πασα στιγμη την περιμενω να επιστρεψει στις νικες.Και σημερα στην εδρα της αν βρει χαλαρο το Ορλαντο τοτε ειναι πιθανον να παρει το ματς.Παντως το σημειο που μου αρεσε εξ αρχης ειναι το αντερ.Ισως να ρθει και πολυ ευκολα.Ελπιζω να μην διαψευστω.
Under  194.5


Jazz-Grizzlies.Η Γιουτα και δυνατη στην εδρα της και με την παραδοση με το μερος της.Παντως χθες εκανε ηττα στους Σανς.Το Μεμφις εκανε αλλη μια ηττα μεσα στο Ντενβερ.Μαλιστα εμεις το πληρωθηκαμε κιολας.Ομως μεχρι τελους ηταν μεσα στο παιχνιδι.Τριτη συνεχομενη ηττα ειναι πολυ παντως για το Μεμφις που δεν ειναι ασχημη ομαδα.Μπορει να το κανει ντερμπι.
MEM Grizzlies  +2.5


Spurs-Celtics.Ναι δυνατοι οι Σπερς ναι κακη αμυνα χθες η Βοστονη και ηττα στο Χιουστον αλλα δεν ειναι και για 9 χαντικαπ.Αν παιξει αμυνα και πιεσει τους Σπερς τοτε μεχρι και να τους ζορισει πολυ μπορει.Επισης οι Τεξανοι ερχονται απο δυο ηττες με Γιουτα και Πορτλαντ χωρις να εχουν καλη αποδοση.Το χαντικαπ και μονο μας παει στο διπλο.
BOS Celtics  +9.5


Pistons-Pacers.Ματσαρα εκανε χθες το Ντιτροιτ μεσα στο Μπρουκλιν αλλα αστοχησε στο τελος και εχασε αλλο ενα παιχνιδι.Επιστρεφει στην εδρα του οπου ειναι πιο σκληρο.Η Ιντιανα συνεχιζει να κερδιζει τα παιχνιδια με την αμυνα της.Σιγουρα το αντερ φωναζει σημερα.Εγω πιστευω πως μπορει να δωσει ρυθμο το Ντιτροιτ και να ανεβει το σκορ πιο ψηλα απο τους 194.Ρισκαρουμε...
Over 194.5


TWolves-Mavericks.Η Μινεσοτα και χωρις τον Λοβ να παιζει καλα συνεχιζει να παιρνει αποτελεσματα με τους Κιριλενκο και Σβεντ να παιρνουν ποροσπαθειες.Σημερα κανει εμφανιση και ο Ρουμπιο.Τωρα ποσο μπορει να βοηθησει μετα απο τοσο καιρο στα πιτς ειναι αγνωστο.Το Νταλας ερχεται απο ηττα διασυρμο στο Τοροντο.Οφειλουν να παιξουν καλα και ν αντιστρεψουν το κλιμα.Τους ειχα επειλεξει και στην Βοστονη.Εχασαν στην παραταση και μας πληρωσαν μιας και ειχαν το χαντικαπ.Παλι το ιδιο θα κανω σημερα και ελπιζω να κανουν και αυτοι το ιδιο.
DAL Mavericks  +4.5








Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.