News Update :

* Κρισιμα παιχνιδια σε Γαλλια και Γερμανια

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012






                    Καλημερα...

Χθες περασαν τα δυο σημεια μας μονο.Η Βιλερμπαν εχασε το ματς σε μια περιοδο οπου οι γηπεδουχοι επαιξαν καταπληκτικη αμυνα και τους κρατησαν στους 9π.
Τουλαχιστον πηγαμε πολυ καλο ταμειο πιο αργα με τις επιλογες του Larry K με τα ματς απο το ΝΒΑ.Σημερα δεν εχουμε παρα πολλα παιχνιδια αλλα ψαξαμε για τα καλυτερα.







Ξεκιναμε με Γερμανια.Στη καυτη Audi Dome η Μπαγερν υποδεχεται το Τουμπινγκεν.Η ομαδα του Πεσιτσς εκανε επιτελους μια καλη εμφανιση και κερδισε τη Βοννη.Παντως ειναι λιγο νωρις για να πεσουμε με τα μουτρα πανω της.Και η φιλοξενουμενη επισης κανει καλα παιχνιδια και δειχνει ανεβασμενη.Οποτε με το χαντικαπ στους 9.5 προτιμαμε το διπλο.
ΤΟΥΜΠΙΝΓΚΕΝ  +9.5


Και στο αλλο γερμανικο που εχουμε σημερα θα παω με την εδρα.Ναι μεν η Αρτλαντ δεν τα παει καλα τελευταια.Ισως φταιει οτι ειχε και το Γιουροκαπ.Αλλα και η Ολντενμπουργκ εκτος εδρας δειχνει οτι ειναι αρκετα αδυναμη.Μπορουν σημερα οι δρακοι να κερδισουν και να αλλαξουν το κλιμα.
ΑΡΤΛΑΝΤ  -2.5


Στην Ισπανια δυσκολη εξοδο κανει η Μαλαγα στην εδρα της Σαραγοσα.Οι γηπεδουχοι με την καλη τους αμυνα βρισκονται μια νικη πιο ψηλα απο την Μαλαγα στη βαθμολογια.Εχουν την δευτερη καλυτερη μετα την Μπαρτσελονα και οχι με μεγαλη διαφορα.Η Μαλαγα ειναι ικανη για το διπλο μιας και ειναι και καλη και εμπειρη ομαδα και παιζει καλη αμυνα και αυτη.Καλυτερο σημειο βρισκω το αντερ παντως εδω.
UNDER  145.5


Στην Γαλλια αν δειτε την βαθμολογια θα δειτε ποσο ρευστη ειναι η κατασταση...Ο πρωτος απο τον τελευταιο απεχει δυο νικες και οι μισες ομαδες ειναι στην τελευταια θεση με 4-6 νικες.Ετσι βλεπουμε την Σολε τριτη και την Λιμοζ δωδεκατη.Αλλα δυο νικες διαφορα.Δεν παιζει καλα η Λιμοζ τελευταια και ο Γιαννακης χτυπα καμπανακι.Η αμυνα που παιζει ο Γιαννακης μας δινει ενα αντερ σχετικα καλο.
UNDER  145.5


Τελος παμε στο Ποιτιερ-Ορλεαν.Σε καλη φορμα και οι δυο ομαδες.Οι φιλοξενουμενοι εκαναν και μια αλλαγη παιχτη.Θα παω με την πιο εμπειρη Ορλεαν σημερα που θελει νικη να ξεκολλησει απο την τελευταια θεση.
ΟΡΛΕΑΝ  +2.5








Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.