News Update :

* Euroleague Με τρία παιχνίδια στην Ισπανία

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013




                                  Καλημερα...

Σουπερ πηγε η χθεσινη μερα.Περασαν 5 στα 6 σημεια μας.Δεν μας εκανε τη χαρη η Βαλενθια που εκανε πολυ κακη πρωτη και ειδικα τριτη περιοδο.Προσπαθησε στο τελος αλλα η εμπειρια και η ποιοτητα της Λοκομοτιβ εφεραν το αποτελεσμα.
Στα αλλα ηρθαν ολα πολυ ευκολα εκτος απο τον Παοκ.Η Αλμπα μαλιστα εκανε μεγαλο διπλο και οχι απο τυχη καθως σε ολο το παιχνιδι κυριαρχησε.
Τα οβερ μας περασαν το ενα με +23π πανω απο το οριο και το αλλο με +17π
Και το αντερ μας με -20π  κατω απο το οριο.
Πιο ανετα δεν γινοταν..!!!







Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα με δυο τροπους.
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.
 Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.


Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..







Τρια παιχνιδια απο τα τεσσερα σημερα γινονται στην Ισπανια.Ξεκιναμε με το Μαλαγα-Τσσκα.Η γηπεδουχοι ψαχνουν ενα εισητηριο για την προκριση και οι Ρωσοι μια απο της δυο πρωτες θεσεις.Πολυ δυσκολο παιχνιδι για προβλεψη.Η Μαλαγα ειχε κανει διπλο στη Μοσχα.Επισης νικησε Παναθηναικο εντος και εκανε και διπλο στη Ρεαλ.Ολα αυτα δειχνουν οτι ο Ρεπεσα και οι παιχτες τους πιστευουν στην προκριση.Η ΤΣΣΚΑ ομως εχει καλυτερη ομαδα καλυτερο ροστερ και μπορει να περασει απο οποιαδηποτε εδρα.Ειναι ενα παιχνιδι που μπορει να παει οπουδηποτε.Ενδιαφερον εχει ομως το εξης.Παραδοσιακα και οι δυο ομαδες στα τελευταια τους παιχνιδια κανουν οβερ πλυν ενος που τελειωσε στους 143π.Και βρισκουμε το οριο στους 144π.Τα χουμε πει πολλες φορες οι μπουκερς δεν ειναι ουτε χαζοι ουτε μοιραζουν δωρα.Βλεποντας λοιπον και λιγο "πισω απο το φραχτη" θα παμε στο αντερ.
Under  144.5


Δευτερο παιχνιδι στην Ισπανια και εμφυλιος.Επισης πολυ δυσκολο παιχνιδι με διαφορετικα κριτηρια.Η Μπαρτσελονα δεν ξερουμε ποσο θα παιξει ο Ναβαρο και απο την αλλη η Καχα εχει και δυσκολο προγραμμα για να προκριθει αλλα και δειχνει παλι οτι κανει κοιλια.Θα παω απλα με το χαντικαπ.
ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ  +7.5


Το τριτο και τελευταιο στην Μαδριτη.Δεν μπορουσε να βρει σε χειροτερη φαση ο Παο την φετινη Ρεαλ.Εχασε απο Μαλαγα εχασε και απο την Καναριας για το πρωταθλημα.Εντος και τα δυο.Απο την αλλη και οι πρασινοι αν και καπως βελτιωμενοι συνεχιζουν να μην με πειθουν εμενα.Ομως ειναι αξιπιστοι στην αμυνα.Η Ρεαλ ψαχνει μια νικη μεγαλη να ξεσπασει πριν αρχισουν γκρινιες.Θα παω με τον ασσο εδω κι αν ειναι να χασουμε ενα παιχνιδι στην τελικη ας ειναι αυτο και να κερδισει η ελληνικη ομαδα.
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  -6.5


Ζαλγκιρις-Εφες το τελευταιο μας.Οι Λιθουανοι ερχονται απο καλη εμφανιση στη Ρωσια με την ΤΣΣΚΑ παρα τις απουσιες.Πλεον τα οικονομικα προβληματα ειναι παρα πολλα και οι παιχτες διαμαρτυρονται.Εχουν ηδη αποκλειστει και δεν ξερω με τη διαθεση θα κατεβουν να παιξουν.Οι Τουρκοι κοντεψαν να γκελαρουν με την Αλμπα αλλα τελικα οχι μονο κερδισαν αλλα σε συνδιασμο με την ηττα δωρο της Ρεαλ πλεον ισοβαθμουν στην πρωτη θεση.Παμε με την ομαδα που εχει το κινητρο..
ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ  -1.5




















Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.