News Update :

* Larry K NBA Μεγάλες μάχες σε Straples Center και Madison Square Garden

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013




Παλι χασαμε ενα παιχνιδι για ενα καλαθι χθες.Χασαμε και το Μιλγουοκι που το ειχαμε ασσο και πηγε παραταση.Παντως οσοι παιζουν εκτος οπαπ το πληρωθηκαν επειδη εγινε ασσος στην παραταση.
Σημερα εχουμε πολλα παιχνιδια και δυο πολυ μεγαλα ντερμπι τα οποια ειναι και νωρις και μπορουμε να τα δουμε πιο ανετα.Παντως δεν ειναι στις πρωτες μου επιλογες καθως ειναι πολυ αμφιρροπα.Παντως κατι λιγο θα παιξουμε και σ αυτα για να κανουμε πιο ενδιαφερουσα την τηλεθεαση μας






Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα με δυο τροπους.
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.Κανοντας εγγραφη και παιζοντας τα στοιχηματα σας στην MyBet αφου πριν πατησετε σε ενα απο τα banner που ειναι     στην σελιδα μας

3. Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.
Προσοχη..!!!!! 
Επειδη πολλοι μας λενε οτι κανουν εγγραφη στην MyBet απο την σελιδα μας και εμεις δεν το βλεπουμε αυτο να ξερουν οτι φταει οτι δεν εχουν κανει διαγραφη-εκκαθαριση τα cookies απο τον υπολογιστη τους.
Οποτε καντε πρωτα την εκκαθαριση και μετα μπειτε απο την σελιδα μας και κανετε νεο λογαριασμο.
Οσοι δεν ξερουν πως γινεται μπορουν να επικοινωνησουν μαζι μας και να το κανουμε μαζι βημα-βημα.


Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..





Spurs-Pistons.Συνεχιζουν να ειναι η καλυτερη ομαδα βαση των αποτελεσματων μεχρι τωρα οι Σπερς.Δυσκλευονται παντως τελευταια.Νικησαν δυσκολα και στην παραταση το Σακραμεντο αλλα και το Μεμφις προχθες πιο δυσκολα απο οτι δειχνει το τελικο σκορ.Χωρις Παρκερ και Ντιο σημερα που ναι τραυματιες.
Το Ντιτροιτ κανει καλα παιχνιδια εκανε και καποιες νικες εκτος εδρας αλλα οχι σε εδρες οπως το AT&T Center.Λογικα σημερα χανει αλλα το το πλεονεκτημα των 11π ισως ειναι οριακο οποτε καλυτερα να παμε στο συνολικο σκορ.Και θα παμε στο αντερ επειδη και η απουσια του Παρκερ νομιζω θα φανει στην επιθεση σου Σαν Αντονιο αλλα και επειδη το Ντιτροιτ σε καλες εδρες και με δυνατες ομαδες δυσκολευεται πολυ επιθετικα.
Under  199.5


Rockets-Mavericks.Ακομα ενα πολυ δυνατο παιχνιδι και πολυ κρισιμο ειδικα για το Νταλας που οσο δεν κερδιζει απομακρυνεται απο τα πλει οφ.Περασε το Χιουστον απο το Ορλαντο αλλα οχι πολυ ευκολα και χαρη στην επιθεση του.Ακολουθησαν οσο μπορεσαν τον ρυθμο αυτο οι Ματζικ αλλα δεν μπορεσαν κατι καλυτερο.
Το Νταλας το ειχαμε προτεινει διπλο στο Μπρουκλιν και μας δικαιωσε.Σημερα λογικα θα πρεπει να παιξει αμυνα και να κοψει τον ρυθμο των Ροκετς.Αυτο ομως ισως αν γινοταν θα γινοταν αν επαιζαν στο Νταλας.Το Χιουστον στην εδρα του δινει ξεφρενο ρυθμο στο παιχνιδι του.Οποτε θεωρω πιο πιθανον να ακολουθησουν αυτο το ρυθμο και οι φιλοξενουμενοι.Το οριο στο συνολικο σκορ βγηκε αρκετα ψηλα αλλα ειναι και λογικο.
Over  217.5


Kings-Bobcats.Πολυ καλα παιχνιδια κανει το Σακραμεντο και δειχνει να ειναι σε πολυ καλαη κατασταση.Στην εδρα του δε ειναι ακομα καλυτερο και σημερα υποδεχεται την χειροτερη ομαδα του πρωταθληματος.Αν περασει τους 100π οπως εκανε τοσο με τους Σπερς οσο και με Ορλαντο και Μαιαμι δεν νομιζω οτι η Σαρλοτ μπορει να ακολουθησει.Οι 7.5π καλυπτονται ισως κι ευκολα.
SAC Kings  -7.5




KNICKS
HEAT
Under 198.5 
CLIPPERS
THUNDER
    2    +2.5 
MAGIC
GRIZZLIES
Under 185.5 
WIZARDS
76ERS
    2    +5.5 
KINGS
BOBCATS
    1    -7.5 
SPURS
PISTONS
Under 199.5 
ROCKETS
MAVERICKS
Over   217.5 
PACERS
BULLS
    1    -6.5 
LAKERS
HAWKS
Over   206.5 











Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.