News Update :

* Euroleague Ντεφορμέ η Caja Laboral αλλά πάντα επικίνδυνη

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013





                 Καλημερα.....

Το καλο μας σημειο που ηταν η Μακαμπι περασε πολυ ευκολα.Οσοι παιζουν μονα και μιλησαμε χθες πρεπει να ναι ευχαριστημενοι.Τον Παναθηναικο δεν τον ειδα η αληθεια ειναι οποτε δεν ξερω πως πηγε στο οβερ.Εννοω αν πηγε απο βολες στο τελος ή αν πηγε καθαρα.Βεβαια εκει που πεσαμε εξω κατα πολυ ηταν το οβερ στην Γερμανια.Δεν το περιμενα με τιποτα να παει τοσο χαμηλα.
Και κατι ακομα ασχετο να πω.Επειδη χθες μετα την μεγαλη επιτυχια του Larry K μας ερχοταν μηνυματα τι βλεπουμε τα 2 ΜΟΛΙΣ παιχνιδια που ειχε απο το ΝΒΑ για να τα φορτωσουμε.Ετσι φιλαρακια δεν παιζουμε στοιχημα.Ετσι χαιρονται οι μπουκηδες.Με μολις 2 παιχνιδια δεν υπαρχει περιπτωση να πεσουμε με τα μουτρα..Λιγο Προσοχη..





Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα με δυο τροπους.
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.Κανοντας εγγραφη και παιζοντας τα στοιχηματα σας στην MyBet αφου πριν πατησετε σε ενα απο τα banner που ειναι     στην σελιδα μας

Προσοχη..!!!!! 
Επειδη πολλοι μας λενε οτι κανουν εγγραφη στην MyBet απο την σελιδα μας και εμεις δεν το βλεπουμε αυτο να ξερουν οτι φταει οτι δεν εχουν κανει διαγραφη-εκκαθαριση τα cookies απο τον υπολογιστη τους.
Οποτε καντε πρωτα την εκκαθαριση και μετα μπειτε απο την σελιδα μας και κανετε νεο λογαριασμο.
Οσοι δεν ξερουν πως γινεται μπορουν να επικοινωνησουν μαζι μας και να το κανουμε μαζι βημα-βημα.








Κιμκι-Μπεσικτας.Μονο νικη θελουν οι γηπεδουχοι.Εκαναν την ηττα εντος απο τον Ολυμπιακο και δεν χωραει αλλη γκελα ουτε για αστειο.Η Μπεσικτας δεν ασχολειται καν οπως μας δειχνει με την Ευρωλιγκα.Ασσος το παιχνιδι και πιθανον καλυπτει και το χαντικαπ η Κιμκι.Ομως παλι θα προτιμησω το αντερ επειδη η Κιμκι με την αμυνα της μπορει να κρατησει πολυ χαμηλα τους Τουρκους.
Under  150.5


Παμε Τουρκια.Απο νικη ερχονται και οι δυο.Η Εφες λυγισε την Ρεαλ και η Τσσκα ζοριστηκε μονο για ενα ημιχρονο με τον Παναθηναικο.Ειναι παιχνιδι που θα δωσει προβαδισμα στο νικητη για την πρωτια στο ομιλο.Ενα κοινο στοιχειο και των 2 ομαδων ειναι οτι παιζουν καλη αμυνα.Αυτο κανει το αντερ να δειχνει φαβορι.Σ αυτη τη φαση η Εφες δειχνει σοβαρη ομαδα και πιο σταθερη απο τους Ρωσσους.Θα την εμπιστευθω.
ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ  +2.5


Ο Ολυμπιακος μετα το μεγαλο διπλο με ανατροπη στη Ρωσια υποδεχεται την Καχα που δειχνει να κανει κοιλια.Ομως ουτε ο Ολυμπιακος ειναι απολυτα σταθερος φετος και απο την αλλη η Καχα μπορει ανα πασα στιγμη να κανει ενα παιχνδι και να περασει μεχρι και με ανετο διπλο.Οι επιθεσεις και των δυο δουλευουν καλα και εχουν πολυ καλο τριποντο.Με ρισκο μεν αλλα παω στο οβερ.Μαζι μας και η παραδοση ειναι.
Over  156.5





ΚΙΜΚΙ
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ
Under 150.5 
ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
    1    +2.5 
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΑΛΜΠΑ
    1    -16.5 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ
Over   156.5 
ΠΑΡΙ ΛΕΒΑΛΟΥΑ
ΝΤΙΖΟΝ
    2   +10.5    
ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΠΟΙΤΙΕΡ
Under 146.5 






Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.