News Update :

* Larry K NBA Μόνο δύο αλλά....ντέρμπι..!!!

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013





Τωρα για χθες τι να πω.!!!! Χαιρομαι πολυ μα πολυ γιατι σημερα ειχαμε βομβαρδισμο απο μηνυματα με συγχαρητηρια.Χαιρομαι που ολοι χθες που μας ακολουθησαν πηγαν στο ταμειο.Ηταν οντως μια σουπερ μερα αφου περασαμε 11 στα 12 σημεια.Ειδικα στο ΝΒΑ αυτο θα το δειτε απο σπανια εως καθολου.
Σημερα εχει δυο παιχνιδια μονο που εχει περισσοτερη αξια να τα παρακολουθησουμε παρα να ασχοληθουμε στοιχηματικα.'Η εστω να βαλουμε κατι λιγα να κανει πιο ενδιαφερον την τηλεθεαση μας.Εγω αυτο θα κανω παιδια και θα σας δωσω ξερα απλα τι βλεπω και τι θα παιξω κι εγω.



Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα με δυο τροπους.
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.Κανοντας εγγραφη και παιζοντας τα στοιχηματα σας στην MyBet αφου πριν πατησετε σε ενα απο τα banner που ειναι     στην σελιδα μας

Προσοχη..!!!!! 
Επειδη πολλοι μας λενε οτι κανουν εγγραφη στην MyBet απο την σελιδα μας και εμεις δεν το βλεπουμε αυτο να ξερουν οτι φταει οτι δεν εχουν κανει διαγραφη-εκκαθαριση τα cookies απο τον υπολογιστη τους.
Οποτε καντε πρωτα την εκκαθαριση και μετα μπειτε απο την σελιδα μας και κανετε νεο λογαριασμο.
Οσοι δεν ξερουν πως γινεται μπορουν να επικοινωνησουν μαζι μας και να το κανουμε μαζι βημα-βημα.









Bulls-Heat          MIA Heat  -3.5


Clippers-Spurs     Under  200.5


















Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.