News Update :

* Larry K NBA Να μην "πέσει" και από την τρίτη θέση η Νέα Υόρκη

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013



Εχει μαλλιασει η γλωσσα μας να λεμε οτι παλι περασε η τριαδα μας οτι παλι πηγαμε ταμειο.!!!Μαλιστα χθες βγαλαμε 2-3 πολυ μεγαλα σημεια κοντρα στους παντες.Αυτο γιατι διαβαζουμε αλλα και πιθανον και γιατι ειμασταν τυχεροι.Ομως το δευτερο ειδικα χθες δεν παιζει γιατι και το Ορλαντο και οι Μπακς οχι μονο εμειναν στα χαντικαπ αλλα εκαναν και μεγαλα και καθαρα διπλα.Ευκολα οι πρωτοι πιο δυσκολα και στο τελος οι δευτεροι.
Οπως και το αντερ στην Οκλαχομα που πηγε οπως ακριβως ειπα.Οτι θα μενε πολυ χαμηλα η Σαρλοτ.
Και παλι να πω ευχαριστω για τα μηνυματα σας και τα mail σας οπως επισης και για τα donates αυτων των λιγων που εκτιμανε την δουλεια μας και οταν κερδιζουν μας ανταμοιβουν.




Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα με δυο τροπους.
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.Κανοντας εγγραφη και παιζοντας τα στοιχηματα σας στην MyBet αφου πριν πατησετε σε ενα απο τα banner που ειναι     στην σελιδα μας

3. Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.
Προσοχη..!!!!! 
Επειδη πολλοι μας λενε οτι κανουν εγγραφη στην MyBet απο την σελιδα μας και εμεις δεν το βλεπουμε αυτο να ξερουν οτι φταει οτι δεν εχουν κανει διαγραφη-εκκαθαριση τα cookies απο τον υπολογιστη τους.
Οποτε καντε πρωτα την εκκαθαριση και μετα μπειτε απο την σελιδα μας και κανετε νεο λογαριασμο.
Οσοι δεν ξερουν πως γινεται μπορουν να επικοινωνησουν μαζι μας και να το κανουμε μαζι βημα-βημα.


Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..






Magic-Kings.Χθες το Σακραμεντο εκανε ενα καταπληκτικο παιχνιδι στο Μαιαμι κι εχασε μετα απο 2 παρατασεις.Ομως αυτο δεν μπορει σημερα να το κανει φαβορι οτι θα περασει απο το Ορλαντο.Οι Ματζικ χθες ηταν στην τριαδα που προτεινα και μας δικαωσαν.Πολυ καλο παιχνιδι και ανετο διπλο στην Φιλαδελφεια.Απομενει σημερα να μας δειξουν οτι δεν ηταν απο τυχη.Μαζι τους ειμαι.
ORL Magic  +2.5


Knicks-Warriors.Το ματς αυτο σημερα ειναι λιγο πονηρο.Πιθανον να πεσουν ολοι πανω στον ασσο  επειδη η Νεα Υορκη θελει οπωσδηποτε νικη.Εχασε την δευτερη θεση απο την Ιντιανα και αν συνεχισει ετσι θα χασει και την τριτη απο τους Νετς.Εκτος του οτι δεν ειναι το ιδιο δυνατο οπως στην εδρα του το Γκολντεν Στειτ, το πετυχαινουν και χωρις τον Μπογκουτ ενω αμφιβολος δινοταν και ο Λι που εγω νομιζω οτι μαλλον θα παιξει.Παρολα αυτα οι Νικς πρεπει να κανουν καλο παιχνιδι και να νικησουν.Μαλλον και πολυ πιο ευκολα απο το χαντικαπ.
N.Y. Knicks  -7.5


Rockets-Bucks.Καταρχην πιο ξεκουραστοι οι γηπεδουχοι που τελευταιο παιχνιδι επαιξαν στους Γουιζαρντς πριν 4 μερες ενω οι Μπακς πριν απο 24 ωρες στο Νταλας.Εδω λοιπον σιγουρα το Χιουστον θα τρεξει οπως συνηθιζει εντος και θα παει το σκορ ψηλα.Θα ελεγα ασσο αλλα επειδη και το Μιλγουοκι το εχει τετοιο παιχνιδι οταν ο αντιπαλος παιζει ετσι και ισως ακολουθησει και μεινει κοντα.Προτιμαμε το οβερ αν και εχει βγει λιγο πιο πανω απο οτι το περιμενα
Over  219.5




CAVALIERS
RAPTORS
    2    -2.5
MAGIC
KINGS
    1    +2.5 
WIZARDS
PISTONS
Under 190.5
GRIZZLIES
MAVERICKS
    2    +7.5 
KNICKS
WARRIORS
    1    -7.5 
THUNDER
HORNETS
Over   203.5 
ROCKETS
BUCKS
Over   219.5 
SPURS
SUNS
Under 197.5
JAZZ
HAWKS
    1    -4.5
TBLAZERS
NUGGETS
    1    +2.5







Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.