News Update :

* Larry K NBA Επιστροφή στις νίκες θέλει ο P.J Carlesimo

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013




Τρια στα τεσσερα παιχνιδια περασαμε χθες παλι.Τα δυο σημεια μαλιστα πολυ μεγαλα και κοντρα σε ολους.Το διπλο της Βοστονης αλλα και το οβερ στον Ντενβερ που βγηκε πολυ ψηλα το οριο αλλα δεν το φοβηθηκαμε καθολου.
Μαλιστα χθες το κουπονι ειχε συνολο 8 παιχνιδια και το BetBasketCom περασε τα 7.







Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα με δυο τροπους.
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.Κανοντας εγγραφη και παιζοντας τα στοιχηματα σας στην MyBet αφου πριν πατησετε σε ενα απο τα banner που ειναι     στην σελιδα μας

3. Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.
Προσοχη..!!!!! 
Επειδη πολλοι μας λενε οτι κανουν εγγραφη στην MyBet απο την σελιδα μας και εμεις δεν το βλεπουμε αυτο να ξερουν οτι φταει οτι δεν εχουν κανει διαγραφη-εκκαθαριση τα cookies απο τον υπολογιστη τους.
Οποτε καντε πρωτα την εκκαθαριση και μετα μπειτε απο την σελιδα μας και κανετε νεο λογαριασμο.
Οσοι δεν ξερουν πως γινεται μπορουν να επικοινωνησουν μαζι μας και να το κανουμε μαζι βημα-βημα.


Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..





Hornets-Nets.Πρωτη φορα παιζουν μεταξυ τους φετος οι δυο ομαδες.Απο νικη και καλο παιχνιδι ερχονται οι γηπεδουχοι με αντιπαλο το Σακραμεντο.Δινεται αμφιβολος ο Γκορντον σημερα.Το Μπρουκλιν εκανε αλλη μια ηττα εντος απο το Μεμφις αυτη τη φορα.Επισης εχουν και οι Νετς αμφιβολο τον Τζονσον.Παιχνιδι πολυ δυσκολο στοιχηματικα σε μια μερα παντως που ολα τα παιχνιδια δειχνουν πολυ δυσκολα.Οποτε σημερα θελουμε και πολυ τυχη.Οχι μονο σ αυτο το ματς αλλα σε ολα.Λοιπον..Εδω αποψε θα παμε με τους φιλοξενουμενους που τους θεωρω καλυτερη ομαδα και μπορουν να το κανουν καταρχην ντερμπι αλλα και να φυγουν και με το διπλο.
BRO Nets  +2.5


76ers-Magic.Εδω σιγουρα φαβορι ειναι οι γηπεδουχοι αλλα το χαντικαπ ισως ειναι λιγο μεγαλο τελικα.Με 5 σερι ηττες θα μπουν στο παρκε οι Σιξερς που δειχνουν να τα περιμενουν ολα απο τον Χολιντει.Το Ορλαντο κι αυτο συνεχιζει να παιζει με πολλες απουσιες που εχουν στοιχησει πολυ.Σημερα πιστευω πως αν περιορισει τον Χολιντει μπορει να μεινει εστω στο χαντικαπ.
ORL Magic  +10.5


Clippers-Bobcats.Πολλα με λιγα το παιχνιδι.Θα πηγαινα στον ασσο αλλα ισως οι γηπεδουχοι προτιμησουν να μην φορτσαρουν και να κανουν συντηρηση μιας και το ματς ενδεικνυται για κατι τετοιο.Ετσι θα παω στο συνολικο σκορ.Εκει επειδη περιμενω να μεινουν πολυ χαμηλα στο σκορ οι Μπομπκατς θα παω στο αντερ.
Under  198.5



PACERS
WARRIORS
    1    -7.5 
76ERS
MAGIC
    2    +10.5 
HEAT
KINGS
Under 210.5 
HORNETS
NETS
    2    +2.5 
BULLS
CAVALIERS
    1    -6.5 
MAVERICKS
BUCKS
    2    +5.5 
SUNS
TWOLVES
Under 194.5 
CLIPPERS
BOBCATS
Under 198.5 










Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.