News Update :

* Euroleague Μόνο νίκη ο Ολυμπιακός στη Πόλη

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013





                     Καλημερα...

Μετα απο 2 μερες ρεπο και το 4/4 της Δευτερας επιστροφη στα ευρωπαικα μας παιχνιδια και μαλιστα δυνατα με Euroleague.Εχουμε καλα αλλα και δυσκολα παιχνιδια..Εμεις ειμαστε παντως ετοιμοι να τους "χτυπησουμε" και σημερα.
Επισης να πω οτι ειναι το λιγοτερο αστειο και γελοιο να παιρνω mail ειρωνικα που να λενε τι εκανε χθες ο Larry K.? Επειδη χθες ειχε μια κακη μερα.Μαλιστα ηταν εντελως αναποδη για ολους.







Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα με δυο τροπους.
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.Κανοντας εγγραφη και παιζοντας τα στοιχηματα σας στην MyBet αφου πριν πατησετε σε ενα απο τα banner που ειναι     στην σελιδα μας

3. Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.
Προσοχη..!!!!! 
Επειδη πολλοι μας λενε οτι κανουν εγγραφη στην MyBet απο την σελιδα μας και εμεις δεν το βλεπουμε αυτο να ξερουν οτι φταει οτι δεν εχουν κανει διαγραφη-εκκαθαριση τα cookies απο τον υπολογιστη τους.
Οποτε καντε πρωτα την εκκαθαριση και μετα μπειτε απο την σελιδα μας και κανετε νεο λογαριασμο.
Οσοι δεν ξερουν πως γινεται μπορουν να επικοινωνησουν μαζι μας και να το κανουμε μαζι βημα-βημα.


Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..




Ξεκιναμε με το ματς του Ολυμπιακου στην Πολη.Οχι απλα ειναι φαβορι η ελληνικη ομαδα αλλα πρεπει να κερδισει οπωσδηποτε γιατι η Μπεσικτας μπορει να γινει ρυθμιστης.Δηλαδη οποιος γκελαρει με τους Τουρκους ισως να χει προβλημα.Μεχρι στιγμης ολοι την εχουν κερδισει.Δεν ξερω τι εφταιξε τελικα στην Μπεσικτας φετος αλλα δεν παιζει καλα.Ειδα το παιχνιδι της Δευτερας με την Ουλκερ και ενω ειχε φτασει να διεκδικει νικη στην τελευταια περιοδο οι επιθεσεις της ηταν μονο απο το τριποντο.Δεν της βγηκαν τα σουτ και μοιραια εχασε.
Ο Ολυμπιακος παει μονο για το διπλο εκει και παει και ξεκουραστος μιας και στο πρωταθλημα με το Περιστερι ξεκουρασε τα ατου του.Εχουμε και ντεμπουτο για δυο σημερα.Ο Μιναρντ που πηρε η Μπεσικτας στην θεση του Τζερελς και ο Περκινς για τον Ολυμπιακο.
Λοιπον διπλο λογικα αλλα το 11.5 με φρεναρει.Οχι οτι δεν μπορει ο Ολυμπιακος να κανει και +20 ακομη αλλα τα παιχνιδια αυτα εχουν παντα μια διαφορετικη βαρυτητα.
Θα ρισκαρω και θα παω στο οβερ επειδη η Μπεσικτας παιζει γρηγορα και σουταρει πολυ.Επισης ο Ολυμπιακος τελευταια δεχεται πανω απο 75-77π.
Over  144.5


Παμε Βιτορια.Ντερμπι μεγαλο εκει.Η Καχα ερχεται απο την ηττα στο Σεφ ενω η Μακαμπι εκανε περιπατο με την Σιενα και εδειξε οτι δεν πρεπει να την εχουμε ξεγραμμενη.Θελουν και οι δυο το παιχνιδι πολυ και ειδικα η Μακαμπι για να μην μεινει πιο πισω.Τις δυο ομαδες τις ξερουμε πολυ καλα πλεον.Περιμενω οτι θα δουμε ντερμπι εδω σημερα και παμε με το χαντικαπ.Ομως επισης θεωρω οτι η Μακαμπι δεν ειναι κακη ομαδα και ισως επιστρεψει πολυ δυνατα σε ολα τα επομενα παιχνιδια.Επισης εχει εναν προπονητη πολυ καταξιωμενο και πολυ εξυπνο.
ΜΑΚΑΜΠΙ  +3.5


Παμε και σε μια μεγαλη κοντρα.Σιενα-Ουλκερ.Στο Ισραηλ ειδαμε μια Σιενα πολυ κακη που διασυρθηκε απο την Μακαμπι.Μια απο τα ιδια και η Ουλκερ απο την Μπαρτσελονα.Εφυγε ο Πιανιτζιανι και στο πρωτο παιχνιδι της χωρις αυτον η Ουλκερ περασε απο την Μπεσικτας για το πρωταθλημα οπως ειπα και παραπανω.Θα παω στο διπλο επειδη η Ουλκερ εχει ροστερ που θα ζηλευαν πολλες ομαδες αλλα και απο ενστικτο αν θελετε.Πολλες φορες εχει ενα παιχνιδι που το βλεπεις το σημειο αλλα δεν μπορεις να το αιτιολογισεις γιατι ολα ειναι κατα.!Καπως ετσι κι εδω.
Οσοι τολμηροι ακουλουθανε...
ΟΥΛΚΕΡ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ  +7.5





ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Over   144.5 
ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
    2    +3.5 
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΚΙΜΚΙ
Under 152.5 
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
Over   155.5 
ΣΙΕΝΑ
ΟΥΛΚΕΡ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
    2    +7.5 









Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.