News Update :

* Larry K NBA Μας έχουν δείξει ότι μπορούν οι Pacers

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013




Ναι ρε μαγκες χθες δεν ηταν η μερα μας.Απο τα χειροτερα μας ως αποτελεσμα.Ομως αν προσεξει κανεις λιγο παραπανω τα αποτελεσματα κι αν ετυχε να παρακολουθησει καποια παιχνιδια θα ειδε οτι καποια τα χασαμε στο καλαθι και καποια αλλα ειχαν σκορ πλασματικο στο τελος.
Anyway..Δεν τα λεω αυτα ως δικαιολογια αλλα να γνωριζουμε και τι γινεται.Επισης πιθανον χθες να μην πληρωθηκε και κανεις γιατι ειχε πολλα αποτελεσματα απροβλεπτα εντελως οπως και σημεια φαβορι που εσπασαν οριακα.
Σημερα μονο 3 παιχνιδια που ομως ειναι πολυ καλα να τα παρακολουθησει κανεις και αρκετα δυσκολα στοιχηματικα.







Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα με δυο τροπους.
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.Κανοντας εγγραφη και παιζοντας τα στοιχηματα σας στην MyBet αφου πριν πατησετε σε ενα απο τα banner που ειναι     στην σελιδα μας

3. Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.
Προσοχη..!!!!! 
Επειδη πολλοι μας λενε οτι κανουν εγγραφη στην MyBet απο την σελιδα μας και εμεις δεν το βλεπουμε αυτο να ξερουν οτι φταει οτι δεν εχουν κανει διαγραφη-εκκαθαριση τα cookies απο τον υπολογιστη τους.
Οποτε καντε πρωτα την εκκαθαριση και μετα μπειτε απο την σελιδα μας και κανετε νεο λογαριασμο.
Οσοι δεν ξερουν πως γινεται μπορουν να επικοινωνησουν μαζι μας και να το κανουμε μαζι βημα-βημα.


Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..








Pacers-Clippers.Ντερμπι στην Ιντιανα.Απο νικη ερχονται οι γηπεδουχοι με το Γκολντεν Στειτ.Ομως σε μια φαση που ειπαν καποια "γαλλικα" και επεσαν κατι σπρωξιες οι Χιμπερτ και Λι τιμωρηθηκαν και ετσι ο σεντερ της Ιντιανα σημερα δεν παιζει.Επιστρεφει στο παιχνιδι με το Τοροντο.
Οι Κλιπερς ερχονται απο ευκολη νικη με την Σαρλοτ που δεν πιεστηκαν σε κανενα σημειο του παιχνιδιου.Θελουν πολυ το διπλο γιατι εχουν απο την αρχη στοχο ακομα και το πρωταθλημα.
Χαντικαπ δεν δινεται στο παιχνιδι αυτο και ειναι στη νικη.Η Ιντιανα θα το παει λογικα στην αμυνα για να κρατησει χαμηλα τους φιλοξενουμενους.Πιστευω οτι μπορει να τα καταφερει.Μας εχει δειξει οτι στην εδρα της ειναι πολυ δυνατη ομαδα και ειναι και σε πολυ καλη κατασταση.
IND Pacers  +0.5


Lakers-TWolves.Μετα την μεγαλη νικη στο Νταλας ηρθε η ηττα στο Ντενβερ για τους γηπεδουχους.Παντως δειχνουν να προσαπθουν παραπανω απο οτι πριν 1-2 μηνες.Εχουν στενεψει αλλωστε και τα περιθωρια.Η Μινεσοτα μαλλον ειναι ατυχη τελευταια.Εχασε δυο παιχνιδια στο ποντο και χθες τραυματιστηκε παλι και θα ειναι εκτος αποψε ο Κιριλενκο.Η λογικη λεει Λεικερς ομως το χαντικαπ ειναι μεγαλο κατα την γνωμη μου.Θα προτιμησω το οβερ γιατι το L.A. σκοραρει μεν αλλα στην αμυνα εχει ακομα προβληματα και απο την αλλη η Μινεσοτα ειναι συνηθως κοντα στους 100π.
Over  205.5


Bulls-76ers.Ακομα ενα πολυ δυσκολο παιχνιδι.Ειδικα μετα και την χθεσινη εμφανιση των Μπουλς.Η ομαδα του Τιμποντο εστειλε πολυ κοσμο στο κουβα που εχασε απο το Κλιβελαντ το οποιο μαλιστα επαιζε και χωρις τον καλυτερο του παιχτη.Σε κακη κατασταση ειναι και οι Σιξερς που εχασαν στην εδρα τους απο το Ορλαντο σε ενα παιχνιδι το οποιο το εδωσα σχεδον σιγουρο και δικαιωθηκα.Μετα το χθεσινο παιχνιδι που ειδα το Σικαγο το -7.5 με αποτρεπει απο τον ασσο.Θα παω στο αντερ επειδη οι φιλοξενουμενοι με το ζορι πιανουν τους 90π και απο την αλλη το Σικαγο παιζει καλη αμυνα.
Under  179.5












Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.