News Update :

* Euroleague Δύσκολη η αποστολή του Παναθηναικού

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013




                       Καλημερα...

Πολυ κατωτερες των περιστασεων εως απαραδεκτες οι τουρκικες ομαδες.Θα κερδιζε ο Ολυμπιακος αλλα περιμενα να σκοραρουν λιγο παραπανω οι γηπεδουχοι.Μας κοστισε οι 9 μολις ποντοι που εβαλε στην τελευταια περιοδο.Η δε Ουλκερ αλλο χαλι.Παλεψε μονο για λιγο και μετα παραδοθηκε.
Ευκολα το αντερ στην Βαρκελωνη οπως και το καθαρο διπλο της Μακαμπι.






Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα με δυο τροπους.
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.Κανοντας εγγραφη και παιζοντας τα στοιχηματα σας στην MyBet αφου πριν πατησετε σε ενα απο τα banner που ειναι     στην σελιδα μας

3. Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.
Προσοχη..!!!!! 
Επειδη πολλοι μας λενε οτι κανουν εγγραφη στην MyBet απο την σελιδα μας και εμεις δεν το βλεπουμε αυτο να ξερουν οτι φταει οτι δεν εχουν κανει διαγραφη-εκκαθαριση τα cookies απο τον υπολογιστη τους.
Οποτε καντε πρωτα την εκκαθαριση και μετα μπειτε απο την σελιδα μας και κανετε νεο λογαριασμο.
Οσοι δεν ξερουν πως γινεται μπορουν να επικοινωνησουν μαζι μας και να το κανουμε μαζι βημα-βημα.


Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..






Ντερμπι ως ονοματα και φανελες,ντερμπι ως ροστερς αλλα και ντερμπι με μεγαλη βαθμολογικη σημασια και για τις δυο ομαδες.Και ολα αυτα σε ενα καταμεστο "πρασινο" Οακα.Ετοιμη η ομαδα του Πεδουλακη που ερχεται απο το πολυ μεγαλο διπλο στο Καουνας.Προβλημα μονο με τον Λασμε ο οποιος μαλλον θα παιξει ομως.Θελει νικη ο Παναθηναικος ωστε να κυνηγησει την οποια καλυτερη θεση μεχρι το τελος.
Η Εφες θελει νικη κι αυτη ωστε να εχει τον πρωτο λογο για την πρωτια στον ομιλο.Πολυ καλη ομαδα με εναν Φαρμαρ να δινει σοου καθε φορα.Εχει μια σημαντικη απουσια αποψε τον Βουγιασιτς.
Παμε λογικα για ντερμπι και η Εφες δεν ειναι ευκολος αντιπαλος.Θα παω με το διπλο λογο χαντικαπ.Εχει τυχη και το αντερ επισης που ειναι το δευτερο μου σημειο που θα παιζα εδω.
ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ  +4.5


Συνεχιζουμε και παμε στην Ισπανια.Η Μαλαγα υποδεχεται την Ζαλκγιρις.Καιγονται και οι δυο για την νικη και ειδικα οι φιλοξενουμενοι που αν χασουν μενουν αρκετα πισω.Ειχαν την ευκαιρια την περασμενη αγωνιστικη αλλα εκανε διπλο στην εδρα τους ο Παναθηναικος και τους εβαλε για τα καλα σε περιπετειες.Η Μαλαγα εφυγε απο την Μπαμπεργκ με ακομα μια "επαγγελματικη" νικη.Χωρις να εντυπωσιαζει κερδιζει και αυτο μαλλον κρατα και τον Ρεπεσα στην θεση του γιατι παλι μετα την ηττα στο πρωταθλημα υπηρξαν γκρινιες.
Νομιζω οτι τα οικονομικα προβληματα που εχει η Ζαλγκιρις εχουν επιρρεασει πολυ την ομαδα.Πιθανον δεν υπαρχει και πολυ διαθεση.Θα παμε στον ασσο γιατι η Μαλαγα τα κρισιμα παιχνιδια ξερει να τα διαχειριζεται πολυ καλα.
ΜΑΛΑΓΑ  -1.5


Τελος στην Ρωσια η Τσσκα ειναι το αδιαφιλονικητο φαβορι απεναντι στη Αλμπα που αν κι εχει μονο ηττες ως τωρα τα παλευει τα παιχνιδια της.Ομως επιθετικα δειχνει να χει μεγαλο προβλημα και αυτο σε συνδιασμο με την αμυνα που παιζουν οι Ρωσσοι με οδηγει στο αντερ.Χωρις πολλα αλλα λογια λοιπον..
Under  150.5





ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΑΛΜΠΑ
Under 150.5 
ΜΑΛΑΓΑ
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
    1    -1.5 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ
    2    +4.5 
ΝΤΙΖΟΝ
ΟΡΛΕΑΝ
    1    -3.5 
ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ
ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ
Over   153.5 








Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.