News Update :

* Larry K NBA Μεγάλα σκόρ σε Denver και S.A.

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013





Παλεψε και επαιξε καλα η Ιντιανα.Σωστα και καλα παιξαμε κι ας χασαμε.Εχασε 3 περιοδους με 1π και μια με 5π.Ηταν ματσαρα με τα ολα της απλα πηγε απεναντι και οχι εκει που περιμεναμε.
Ευκολα περασε το οβερ μας στο L.A. που πηγε σχεδον οπως το περιμεναμε με την Μινεσοτα να φτανει στους 94.Και επισης σωστα διαβασαμε και το Σικαγο αφου περιμεναμε οι φιλοξενουμενοι να μην φτασουν καν τους 90π
Σημερα ειναι η χαρα οσων ασχολουνται με το ΝΒΑ αφου εχουμε 12 παιχνιδια..!!






Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα με δυο τροπους.
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.Κανοντας εγγραφη και παιζοντας τα στοιχηματα σας στην MyBet αφου πριν πατησετε σε ενα απο τα banner που ειναι     στην σελιδα μας

3. Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.
Προσοχη..!!!!! 
Επειδη πολλοι μας λενε οτι κανουν εγγραφη στην MyBet απο την σελιδα μας και εμεις δεν το βλεπουμε αυτο να ξερουν οτι φταει οτι δεν εχουν κανει διαγραφη-εκκαθαριση τα cookies απο τον υπολογιστη τους.
Οποτε καντε πρωτα την εκκαθαριση και μετα μπειτε απο την σελιδα μας και κανετε νεο λογαριασμο.
Οσοι δεν ξερουν πως γινεται μπορουν να επικοινωνησουν μαζι μας και να το κανουμε μαζι βημα-βημα.


Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..






Spurs-Kings.Κοιμηθηκε ο θεος στο παιχνιδι με το Φοινιξ κι εχασαν οι Σπερς.Πηγε παραταση το ματς κι εκει ηταν πολυ αστοχοι οι γηπεδουχοι.Παρολα αυτα παραμενουν στην πρωτη θεση στην περιφερεια τους με μια νικη περισσοτερο απο την Οκλαχομα.
Το Σακραμεντο ερχεται απο πολυ εμφατικη νικη εκτος κι ας ηταν με το Ορλαντο που εχει αδυναμιες.Λογικα δεν περιμενει πολλα σημερα απο το παιχνιδι.Παντως το χαντικαπ το βρισκω μεγαλο.Αλλωστε πριν 10 μερες που επαιξαν παλι μαζι εχασε με 6π.Επισης μεσα στους Χιτ πηγε το ματς σε 2 παρατασεις.Καλυτερο λοιπον φανταζει το οβερ μιας και οι δυο ομαδες σκοραρουν κατα ριπας.
Over  211.5


Nuggets-Thunder.Ακομη πιο οβερ θεωρω οτι ειναι το συγκεκριμμενο παιχνιδι.Και οι δυο ομαδες συνηθιζουν να περνανε τους 100 ευκολα.Το Ντενβερ στην εδρα του δινει πολυ γρηγορο ρυθμο και παει τα σκορ πολυ ψηλα.Η Οκλαχομα ανετα μπορει να ακολουθησει τετοιο ρυθμο.Θελει και την νικη για να μην χασει επαφη με την πρωτη θεση.Τιποτα αλλο εδω..
Over  219.5


Nets-Mavericks.Ηττες εχει στα 2 τελευταια εντος το Μπρουκλιν και σημερα θελει να επανελθει στις νικες.Με εναν πολυ καλο Ντερον Γουιλιαμς περασαν εστω και δυσκολα απο τους Χορνετς.
Το Νταλας μεσα στο Μεμφις εφτασε να προηγειται με +24 και τελικα καταφερε κι εχασε και παλι.Θελει οπωσδηποτε νικη για να συνεχιζει να ελπιζει για 8αδα.Εχει πολυ βαρια φανελα και πολυ εμπειρους παιχτες και το σημερινο παιχνιδι ειναι και οριακο και ευκαιρια να επιστρεψει στις νικες.
DAL Mavericks  +3.5






MAGIC
ROCKETS
Over  211.5 
WIZARDS
KNICKS
    2    -2.5 
RAPTORS
PACERS
Under 186.5 
CAVALIERS
CLIPPERS
Under 199.5 
CELTICS
WARRIORS
    1    -3.5 
HEAT
GRIZZLIES
Under 187.5 
NETS
MAVERICKS
    2    +3.5 
SPURS
KINGS
Over   211.5 
HORNETS
PISTONS
    2    +3.5 
JAZZ
BOBCATS
    1    -9.5 
SUNS
HAWKS
    1    +4.5 
NUGGETS
THUNDER
Over   219.5 










Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.