News Update :

* Πολλά τα παιχνίδια και δύσκολα..Χωρίς κάποιο μεγάλο ντέρμπι

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013





                    Καλημερα..

Επιστροφη στα πρωταθληματα με στοχο να παμε καλυτερα απο οτι στην Ευρολιγκα.Κακη μερα χθες αφου συνολικα περασαν μονο τα 2 απο τα 5 παιχνιδια που ειχαμε.
Ευτυχως δεν βγηκαμε χαμενοι συνολικα αφου γι αυτο φροντισε ο Larry K με 9 στα 12 παιχνιδια απο το ΝΒΑ.








Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα με δυο τροπους.
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.Κανοντας εγγραφη και παιζοντας τα στοιχηματα σας στην MyBet αφου πριν πατησετε σε ενα απο τα banner που ειναι     στην σελιδα μας

3. Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.
Προσοχη..!!!!! 
Επειδη πολλοι μας λενε οτι κανουν εγγραφη στην MyBet απο την σελιδα μας και εμεις δεν το βλεπουμε αυτο να ξερουν οτι φταει οτι δεν εχουν κανει διαγραφη-εκκαθαριση τα cookies απο τον υπολογιστη τους.
Οποτε καντε πρωτα την εκκαθαριση και μετα μπειτε απο την σελιδα μας και κανετε νεο λογαριασμο.
Οσοι δεν ξερουν πως γινεται μπορουν να επικοινωνησουν μαζι μας και να το κανουμε μαζι βημα-βημα.


Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..




Πρωτο παιχνιδι απο Γερμανια.Ολντενμπουργκ-Αρτλαντ.Για την τετραδα παλευουν οι γηπεδουχοι οπως και η τετραδα ηταν αρχικα στοχος και της Αρτλαντ αλλα κανει κοιλια και πλεον αν συνεχισει ετσι θα κινδυνευσει και η συμμετοχη της στα πλει οφ.Στη παρουσα φαση παιζει πολυ καλυτερα η Ολντενμπουργκ και εχει το πρωτο λογο για την νικη.Ισως και πιο ευκολα απο οτι περιμενουμε.Πριν απο 25 μερες παντως που επαιξαν και παλι μαζι στην εδρα της Αρτλαντ ειχαν κερδισει με 78-77 οι σημερινοι φιλοξενουμενοι.
ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ  -5.5


Γαλλια στην συνεχεια και εχουμε την ομαδα του Γιαννακη να παιζει δυσκολο παιχνιδι στην ανεβασμενη Χαβρη.Οι γηπεδουχοι ερχονται απο σημαντικη νικη με την Νανσι ενω η Λιμοζ εφοσον δεχτηκε 90π απο την Ροαν επομενο ηταν να χασει.Νεα προσωπα και για τις δυο ομαδες σημερα.Η Χαβρη πηρε τον Μεισον στην θεση του "λιγου" Τομπσον αλλα και η Λιμοζ αφου χανει για ολη την σεζον τον Τσαμη πηρε τον Γκιμπσον.Συνηθως οποτε επαιζα την Λιμοζ σε συνολικο σκορ ηταν παντα στο αντερ αφου η φιλοσοφια του Γιαννακη ειναι η αμυνα.Σημερα θα παω στο οβερ γιατι η Χαβρη παει τελευταια πολυ ψηλα τα σκορ με γρηγορο ρυθμο αλλα και η παραδοση εδω δινει οβερ
Over  146.5


Και κλεινω με τον ασσο της Νανσι.Ερχεται απο 5 σερι ηττες δεν παιζει καλα και απο την αλλη πολυ ανεβασμενη δειχνει η Ναντερ που ερχεται απο πολυ ανετη νικη με την Ορλεαν.Εν ολιγοις ολα ειναι εναντιον μας.Ομως η Νανσι εχει ομαδα που δεν ειναι τοσο κακη οπως και φανελα.Οι 5 σερι ηττες ειναι πολλες και σημερα αλλαζει αυτο.
ΝΑΝΣΙ  -3.5


Και ενα extra παιχνιδι για τους πιο "ανησυχους" και πιο "ψαγμενους"
FOrssan Koripojat - UU-Korihait
             Over  169.5





                                      ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ
ΑΡΗΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
Under 140.5 
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
    2    +4.5 
ΑΓΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Over   150.5 
ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΣΕΒΙΛΛΗ
    2    +11.5 
ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ
ΜΑΝΡΕΣΑ
Under 154.5 

                                              ΓΑΛΛΙΑ
ΛΕ ΜΑΝ
 ΠΑΡΙ ΛΕΒΑΛΟΥΑ
    1    -4.5 
ΝΑΝΣΙ
ΝΑΝΤΕΡ
    1    -3.5 
ΠΟΙΤΙΕΡ
ΜΠΟΥΛΑΖΑΚ
Under 146.5 
ΣΟΛΕ
ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
    2    +2.5 
ΧΑΒΡΗ
ΛΙΜΟΖ
Over   146.5 

                                           ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΒΟΥΡΤΖΜΠΟΥΡΓΚ
ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ
    2    +6.5 
ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ
ΟΥΛΜ
Over   160.5 
ΜΙΤΕΛΝΤΟΙΤΣΕΡ
ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ
Under 146.5 
ΜΠΕΙΡΟΥΘ
ΤΡΙΕΡ
    2    +2.5 
ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ
ΑΡΤΛΑΝΤ
    1    -5.5 









Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.