News Update :

* Larry K NBA Παιχνίδια για όλα τα γούστα

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013





Χθες ηταν αδιαφορη βραδια με μονο 4 παιχνιδια και δεν ασχοληθηκαμε καν.Απλα εδωσα τις εκτιμησεις.Ευκαιρια βρηκαν οι ειδημονες βεβαια αλλα οπως παντα τους προσπερναμε και κανουμε αυτο που ξερουμε και ξερετε καλυτερα απο ολους.
Πολλα τα παιχνιδια σημερα και δεν εχει και ποδοσφαιρικα παιχνιδια οποτε θα παιξει και η σαρα και η μαρα ΝΒΑ.Και αλλοι τοσοι θα γινουν και  NBA Tipsters.Οποτε προσοχη σε ολους μας.







Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα με δυο τροπους.
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.
 Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.


Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..







Cavaliers-Heat.Αφου περασε και απο την Βοστονη το Μαιαμι δεν νομιζω να μην κανει το ιδιο και με το Κλιβελαντ.Μεγαλο το χαντικαπ αλλα με την φορμα και την διαθεση που δειχνουν οι Χιτ σε συνδιασμο με τις απουσιες των γηπεδουχων μπορει να καλυφθει.
MIA Heat  -11.5


Knicks-Magic.Κατω απο αλλες συνθηκες θα ηταν ενας ευκολος ασσος αυτος.Ομως εχει πολλες απουσιες η Νεα Υορκη και ειδικα στην επιθεση χωρις Καρμελο,Στουνταμαιρ και Τσαντλερ.Το Ορλαντο συνεχιζει στα πολυ χαμηλα με καποιες εκλαμψεις σε καποια παιχνιδια.Λογικα κερδιζουν οι γηπεδουχοι αλλα το χαντικαπ ειναι απαγορευτικο.Καλυτερο το αντερ
Under  196.5


Hawks-Bucks.Μετα το αντερ θα παμε και σε ενα οβερ.Και η Ατλαντα και το Μιλγουοκι ειναι ομαδες που δινουν βαση στην επιθεση στο παιχνιδι τους.Δεν ειναι τυπου Χιουστον και Ντενβερ αλλα τους 100π τους περνανε συνηθως.Εστω και οριακα μπορει να περασει το σημειο μας εδω.
Over  206.5






CAVALIERS
HEAT
    2    -11.5 
BOBCATS
RAPTORS
Over   194.5 
HAWKS
BUCKS
Over   206.5 
KNICKS
MAGIC
Under 196.5 
GRIZZLIES
THUNDER
    1    -1.5 
HORNETS
CELTICS
    2    -4.5 
ROCKETS
JAZZ
    2    +7.5 
MAVERICKS
NETS
    2    +4.5 
SPURS
WARRIORS
    2    +8.5 
SUNS
WIZARDS
    1    -1.5 
CLIPPERS
76ERS
Under 196.5 

















Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.