News Update :

* Larry K NBA Πολλα παιχνιδια κι ευκαιριες

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012





Τιποτα χθες..Παλι απαραδεκτοι οι Λεικερς και το οβερ ουτε καν το πλησιασαμε.Μαλιστα και οι Σπερς εκαναν ηττα.Συνεχιζουν τα αναπαντεχα αποτελεσματα στο ΝΒΑ και πρεπει να προσεχουμε..Αρκετα παιχνιδια σημερα και αλλη μια φορα θα σας ζητησω συγνωμη και θα γραψω μονο τα παιχνιδια ξερα γιατι γραφω απο το δρομο..







Rockets-Celtics.Η Βοστονη παιζει καλη αμυνα και ειναι ικανη να μπλοκαρει την επιθεση των Ροκετς.Μπορει και το διπλο.
BOS Celtics  +2.5


Nuggets-Grizzlies.Το Μεμφις εδω και δυο παιχνιδια δεν σκοραρει και εκανε δυο ηττες.Το Ντενβερ στην εδρα του παιζει γρηγορο μπασκετ και κανει ψηλα σκορ.Νομιζω οτι μπορει να κερδισει αποψε.
DEN Nuggets  -1.5


Pacers-76ers.Χαμηλο σκορ και το αντερ μας κανει.Ειδικα αν δεν παιξει και ο Χολιντει που αποχωρησε τραυματιας προχθες.
Under  181.5


Magic-Warriors.Καλυτερο του αναμενομενου παρουσιαζεται το Γκολντεν Στειτ.Περασε με νικη και απο το Μαιαμι.Σημερα βρισκει το Ορλαντο που του λειπουν παιχτες και παει για το διπλο.Παντνως οι Ματζικ μπορει να τους ζορισουν και να το κανουν ντερμπι.
ORL Magic  +4.5


Cavaliers-Bucks.Το Κλιβελαντ κερδισε τους Λεικερς αλλα μεσα στην Ιντιανα μολις εσφιξε η αμυνα δεν αντεξε.Το Μιλγουοκι ειναισε καλη φορμα και ειναι προσεκτικο στο παιχνιδι του τοσο σε επιθεση οσο και σε αμυνα..Μπορει να φυγει με το διπλο.
MIL Bucks  -2.5









Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.