News Update :

* Euroleague Θα συνέλθει ο Παναθηναικός ;

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Photo By Google



Ακομα μια τριαδα περασαμε χθες και μαλιστα με 3 επιλογες που πουθενα αλλου δεν θα μπορουσατε να τις δειτε.!!!Επισης πουθενα αλλου δεν θα δειτε να δινουν τριαδα και να περνανε και τα τρια παιχνιδια.Ποσο μαλλον και με τετοια συχνοτητα οσο εδω.Να τα λεμε κι αυτα..!!!
Και αφου ακομα μια μερα δειξαμε ποιοι ειναι οι καλυτεροι συνεχιζουμε σημερα με Euroleague.








ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ - ΣΙΕΝΑ
Η Γαλατα παρα τις απουσιες νικησε την Μπαγερν αλλα και η Σιενα ερχεται απο μεγαλο διπλο στη Μαλαγα.Παμε με τους Ιταλους και το διπλο.Εμπειρια και φανελα και μεχρι καθαρο διπλο μπορουν να κανουν ατην Πολη.
ΣΙΕΝΑ  +5.5


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ
Ο Παναθηναικος θελει οπωσδηποτε νικη αποψε διαφορετικα θα κινδυνευει και με αποκλεισμο.Εμενα παντως δεν με πειθει το παιχνιδι που κανει.Ακομα και με 30π να κερδισει σημερα δεν θα χει αλλαξει κατι.Ικανος να νικησει με περιπατο αλλα και μεχρι να χασει κιολας.Καλυτερα λοιπον να παμε στο αντερ αφου θα πρεπει να παιξει πολυ αμυνα για να μην μπλεξει.
Under  148.5


ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ
Ειχα πει οτι δεν θα ξανασχοληθω με τον Σκαριολο και την ομαδα του.Ομως σημερα θα κανω μια εξαιρεση επειδη δεν εχουμε και πολλες επιλογες.Η Λαμποραλ ειναι ικανη για το καλυτερο και το χειροτερο.Εχει περιφερεια που στη μερα της μπορει να διαλυσει την καθε αμυνα.Η Μακαμπι ειναι καλη ομαδα μεν και αν και νικησε τον Παναθηναικο δεν μου λεει και τιποτα.Οι πρασινοι δεν ειχαν καμια σχεση με τον Παναθηναικο που ολοι ξερουμε.
ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ  +8.5











Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.
 Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.

Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..





ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΝΑΝΤΕΡ
Under 142.5 
ΜΠΑΓΕΡΝ
ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ
  Over 162.5 
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΣΙΕΝΑ
      2  +5.5 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ
Under 148.5 
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ
      2  +8.5 
ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
      2  -7.5 

























Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.