News Update :

* Larry K. NBA "Μιλάνε" οι επιθέσεις στο Ντάλας

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Photo By mavs.com



Πολύ ωραία μέρα σήμερα για όσους ασχολούνται στοιχηματικά είτε απλά παρακολουθούν ΝΒΑ.Έχουμε πολλά παιχνίδια και πολύ καλά τόσο για στοιχηματισμο όσο και για τηλεθέαση απλά.






MAVERICKS - ROCKETS
Πάνε 4 χρόνια από την τελευταία νίκη των Ρόκετς στην έδρα του Ντάλας.Φέτος πάλι είναι ντέρμπι το παιχνίδι τουλάχιστον θεωρητικά.Οι Μάβερικς έχουν μόνο νίκες εντός αλλά αυτό δεν μου λέει και πολλά.Η ομάδα του Καρλάιλ για να επικρατήσει και σήμερα πρέπει να σκοράρει πολύ.Αγαπάνε το γρήγορο παιχνίδι και οι δυο ομάδες και μάλλον πάμε για ένα μεγάλο σκορ και όβερ.
Over  214.5


WARRIORS - GRIZZLIES
Ακόμα μια έδρα που δεν έχει σπάσει είναι και αυτή.Πολύ καλή ομάδα οι Γουόριορς και ειδικά στην έδρα τους που προσπαθούν να παρασύρουν τους αντιπάλους στο δικό τους ρυθμό.Το Μέμφις δεν παίζει τόσο αμυντικά όσο πέρσι αλλά σήμερα μόνο με την άμυνα θα έχει τύχη να φύγει με το διπλό.Μάλλον δεν θα δούμε 100αρες.
Under  191.5


HAWKS - PISTONS
Πολύ εύκολα έχασε η Ατλάντα απο τους Χιτ και σήμερα όλοι περιμένουν επιστροφή στις νίκες.Το βλέπω λίγο δύσκολο και αν έρθει ο άσσος μάλλον θα ναι και οριακό το χάντικαπ.Το Ντιτρόιτ είναι σκλήρη ομάδα και τέτοια παιχνίδια θα τα χτυπάει.
DET Pistons  +5.5









Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.
 Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.

Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..





CAVALIERS
WIZARDS
Under 192.5
BOBCATS
NETS
      2  -1.5
KNICKS
PACERS
      2  -5.5
MAGIC
HEAT
      1  +8.5
76ERS
RAPTORS
      1  +3.5
HAWKS
PISTONS
      2  +5.5
TWOLVES
CLIPPERS
  Over 213.5
PELICANS
JAZZ
      2  +10.5
BUCKS
TBLAZERS
Under 196.5
SPURS
CELTICS
      1  -13.5
SUNS
KINGS
      1  -5.5
MAVERICKS
ROCKETS
  Over 214.5

WARRIORS
GRIZZLIES
Under 191.5



























































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.