News Update :

* Eurocup Πάμε στα over/under

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Photo By dinamobasket.com


Λιγα χθες τα παιχνιδια και μικρο το ενδιαφερον γενικοτερα.Περασαν τα μισα απο οσα προτειναμε.Σημερα εχουμε παρα πολλα παιχνιδια και ειναι ολα απο Γιουροκαπ.Δηλαδη μιλαμε για παιχνιδια πολυ πολυ δυσκολα στοιχηματικα.Πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι πολυ και οχι παρολι με πολλα παιχνιδια..








ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΑΡΙ - ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ
Οπως ειπα παραπανω ειναι πολυ δυσκολα τα παιχνιδια σημερα και ενας λογος παραπανω ειναι οτι ειναι πολλα και απο μια διοργανωση με πολλα αλλοπροσαλα αποτελεσματα.Αρα πρεπει να κοιταμε και λιγο πονηρα και λιγο με το ενστικτο.Ετσι λοιπον εδω εχουμε ενα ματς που στο συνολικο σκορ λογικο θα ηταν και αν το line  ηταν στους 175.Πολυ επιθετικες ομαδες και οι 2 και κανουν συνηθως πολυ μεγαλα σκορ.Παρολα αυτα σημερα θα παω στο αντερ.Χωρις καποια δικαιολογια και αιτιολογια παντως.
Under  169.5


ΡΑΝΤΝΙΣΚΙ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Επεβαλλε τον ρυθμο της η Μπεσικτας την προηγουμενη αγωνιστικη και περασε απο την Ραντνισκι βαζοντας τη σε περιπετειες.Σημερα μαλλον θα μπει δυνατα και θα τρεξει να μην εγλωβιστει στο αμυντικο παιχνιδι του Πανιωνιου.Η αμυνα της δεν ειναι και το καλυτερο της οποτε και ο Πανιωνιος μπορει να βοηθησει να παμε στο οβερ.
Over  147.5


ΑΛΜΠΑ - ΒΟΝΝΗ
Σε πολυ καλη κατασταση ειναι η Αλμπα και εχει τον πρωτο λογο για την νικη απεναντι στη Βοννη.Μαλιστα τελευταια οχι απλα κερδιζει αλλα μετατρεπει τα παιχνιδια σε περιπατο.Οποτε απο σημειο θα διαλεγα τον ασσο.Ομως μιας και μεχρι τωρα στραφηκαμε στο συνολικο σκορ στα παιχνιδια μας και μαλιστα λιγο κοντρα το ιδιο θα κανουμε κι εδω.Και σ αυτο το παιχνιδι το οβερ ειναι φαβορι αλλα επειδη η Αλμπα παιζει και καλη αμυνα θα ρισκαρουμε στο αντερ.
Under  153.5













Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.
 Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.

Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..




ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ
ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ
Under 145.5 
ΑΚΑΝΤΕΜΙΚ
ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ
  Over 156.5 
ΚΙΜΙΚ
ΤΕΝΤ ΑΝΚΑΡΑ ΚΟΛΕΙΛΙΛΕ
      2  +8.5 
ΣΠΑΡΤΑΚ ΑΓ.ΠΕΤΡΟΥΠ.
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ
      1  -2.5 
ΚΑΛΕΒ ΤΑΛΙΝ
ΜΠΑΝΒΙΤ
  Over 147.5 
ΜΖΤ ΣΚΟΠΙΑ
ΒΕΦ ΡΙΓΑ
Under 153.5 
ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ
ΜΠΙΣΟΝΣ
      1  -4.5 
ΡΑΝΤΝΙΣΚΙ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
  Over 147.5 
ΝΙΜΠΟΥΡΓΚ
ΟΣΤΑΝΔΗ
Under 156.5 
ΑΛΜΠΑ ΦΕΧΕΡΒΑΡ
ΝΙΖΝΙ ΝΟΒΓΚΟΡΟΝΤ
      2  -7.5 
ΑΣΕΣΟΦΤ ΠΛΟΙΕΣΤΙ
ΚΙΜΚΙ
      1  +9.5 
ΑΡΤΛΑΝΤ
ΚΑΝΤΟΥ
  Over 153.5 
ΑΛΜΠΑ
ΒΟΝΝΗ
Under 153.5 
ΙΓΚΟΚΕΑ
ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ
      2  -5.5 
ΒΑΡΕΖΕ
ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΟΥΜΠΛ
      1  -5.5 
ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΟΥΛΜ
  Over 159.5 
 ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ
    ΒΙΡΤΟΥΣ ΡΟΜΑ
Under 145.5 
ΛΕ ΜΑΝ
ΤΣΙΜΠΟΝΑ
      2  +7.5 
ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΑΡΙ
ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ
Under 169.5 


















ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ
ΜΙΤΕΛΝΤΟΙΤΣΕΡ
      1  -6.5 

































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.