News Update :

* Euroleague Κάντο όπως και στη Κύπρο

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Photo By Google





Χθες ξεκινησαμε πολυ δυνατα με τα 6 πρωτα παιχνιδια να περνανε ολα.Μετα ομως χαλασε καπως το σερι αυτο.Χασαμε δικαια τον Παοκ που ηταν πολυ καλος σε ολο το ματς και οσον αφορα το παιχνιδι στη Γερμανια ηταν μεγαλη εκπληξη οι 98 ποντοι στο ημιχρονο.Στο δευτερο εσφιξαν οι αμυνες αλλα ηταν ηδη αργα.
 Παμε στα σημερινα..Ευρωλιγκα σημερα με πολυ δυσκολα παιχνιδια οσον αφορα το στοιχηματικο κομματι.Και πιθανον να σκασουν βομβες.
Ο Παναθηναικος παιζει στη Κρητη ενα πολυ δυσκολο παιχνιδι κι αυτος με την Λοκομοτιβ.








ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
Η Εφες την πατησε μεσα στην Μπροζε και σημερα θελει νικη οσο τιποτα αλλο.Τα μπλακ αουτ ομως που παθαινει οπως την περασμενη βδομαδα που δεχτηκε ενα σερι 20-2 με κανει να μην ασχοληθω με τον ασσο.Η Ζαλγκιρις εδειξε αλλο προσωπο με την αλλαγη κοουτς.Σημερα θα παω στο αντερ για τον εξης λογο.Η Εφες πρεπει να παιξει αμυνα για να καθαρισει το ματς.Αν το παιχνιδι παει σε γρηγορο ρυθμο θα χει προβλημα.Η ομαδα του Στομπεργκας αν βρει γηπεδο και ελευθερα σουτ θα κανει ζημια.
Under  154.5


ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
Με μεγαλο ρισκο να με πουν τρελλο θα παω στον ασσο.Και το λεω αυτο επειδη η Λαμποραλ εχει τρελανει τους παντες με το ποσο αλλοπροσαλλη ομαδα ειναι.Ο Σκαριολο ακομα μια φορα με ακομα μια ομαδα μας προβληματιζει.
Ο Ερ.Αστερας εκανε φοβερη εμφανιση με τον Παναθηναικο αλλα...1ον επαιζε εντος εδρας σε εδρα απο τις πιο καυτες στην Ευρωπη και δευτερον ειχε να κανει με εναν Παναθηναικο απαραδεκτο στο πρωτο ημιχρονο.
Σημερα παιζει αυτος σε ενα γηπεδο που εχει κατηφορα και με μια ομαδα που εχει επισης πολυ καλο ροστερ.Ασσος.
ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ  -8.5


ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Ματς πολλα με λιγα το ματς.Παρολα αυτα δεν θα παω στο διπλο αν και η Ρεαλ "ριχνει" 20αρες για πλακα.Θα παω στο αντερ με ρισκο και παλι πιο πολυ επειδη δεν σκοραρει η γηπεδουχος και επειδη επισης περιμενω καποια στιγμη τη Ρεαλ να κανει ενα κακο παιχνιδι.Για οσους αρεσουν οι βομβες κατεβαζετε το χαντικαπ στους 9.5π που πληρωνει 3.30
Under  158.5












οσοι θελετε να παιζετε τα στοιχηματα σας στην MyBet καντε την εγγραφη σας μεσα απο την σελιδα μας πατωντας πανω στο Banner της  MyBet που υπαρχει ψηλα στην σελιδα μας.Πατωντας εκει μεταφερεστε στην σελιδα της MyBet και κανετε την εγγραφη σας.Ετσι παιζεται εσεις κανονικα και βοηθατε το BetBasketcom να συνεχισει να υπαρχει.

Οτι θελετε να ρωτησετε για αυτο το θεμα στειλτε μας mail πατωντας στο Contact Us πανω αριστερα στην σελιδα και συμπληρωνοντας την φορμα...






ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
Under 148.5 
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΜΙΛΑΝΟ
      2  +2.5 
ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
Under 154.5 
ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
      1  -8.5 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΚΟΥΜΠΑΝ
      1  -7.5 
ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Under 158.5 

































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.