News Update :

* Larry K NBA Για το 5 στα 5 οι Pacers

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Photo By Google




Κρίμα που χθες δεν τα πήγαμε καλά και στεναχωρήσαμε πολλούς φίλους που τόσο καιρό μου έχετε δείξει μεγάλη εμπιστσύνη και χθες  οι προσδοκίες ήταν μεγάλες.Συνεχίζουμε για τα καλύτερα όμως..








CELTICS - JAZZ
Με τον Μπ. Στίβενς πλέον στο πάγκο και χωρίς τους σταρς που είχε μέχρι πέρσι στο παρκέ η Βοστόνη υποδέχεται τη Γιούτα που και αυτή ακόμα δεν έχει νικη.Πάντως Οι Τζαζ και στα 3 ματς έπαιξαν καλά και προσπάθησαν πολύ.Ντέρμπι και πιθανό διπλό.
UTA Jazz  +3.5


PACERS - BULLS
Απο την αρχή δυνατό σημείο δείχνει το άντερ.Μονο νίκες μετρά ως τώρα η ομάδα του Βόγκελ και χθες έδωσε ένα πόλυ δυνατό ματς και πέρασε έστω και δύσκολα απο το Ντιτρόιτ.Στο Σικάγο είδα έναν Ρόουζ όχι εντελώς έτοιμο και μια ομάδα που στα 2 εκτός δεν έπαιξε καλά και ειδικά στο αμυντικό κομμάτι.Οι γηπεδούχοι κοντά στο 5 στα 5.
IND Pacers  -3.5


THUNDER - MAVERICKS
Με όσα ειδαμε απο τις 2 ομάδες μεχρι τώρα το χάντικαπ δείχνει να είναι οριακό.Η Οκλαχόμα θέλει μια νίκη άνετη και με διψήφια διαφορά γιατί ακόμα και με τους Σανς ζορίστικαν.
OKC Thunder  -6.5














PACERS
BULLS
      1  -3.5 
MAGIC
CLIPPERS
      1  +7.5 
BOBCATS
RAPTORS
      2  -2.5 
76ERS
WIZARDS
Under 206.5 
CELTICS
JAZZ
      2  +3.5 
GRIZZLIES
PELICANS
      1  -7.5 
BUCKS
CAVALIERS
Under 187.5 
TWOLVES
WARRIORS
      1  -0.5 
SPURS
SUNS
Under 199.5 
THUNDER
MAVERICKS
      1  -6.5 















































Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.