News Update :

Τζάμπολ και στην Α1...!!!!! Πολύ καλό κουπόνι στα χέρια μας...!!!!!

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012






                             Καλημερα....

 Χθες πηγαμε παλι ταμειο και το 3/5 μας αδικει γιατι ημασταν πολυ ατυχοι.Στους 145.5 το οριο στο αντερ μας στην Μπεσικτας και το παιχνιδι τελειωσε στους 146.Επισης στο Μιλανο δινω Εφες +4.5 και χανει με 5.Για τις Γερμανικες ομαδες νομιζω οτι δικαιωθηκα και με πληρωσαν και εδειξαν οτι δεν ειναι οπως πριν χρονια.Το οβερ του Παναθηναικου επισης ηρθε πολυ ευκολα..Οτι ειπα χθες για τον Παναθηναικο το ειδαμε μεσα στο παιχνιδι.Αμυνα?Ποια αμυνα?Αυτοματισμοι?Συνεργασιες?Τιποτα και θελει πολυ δουλεια να κανει ο Πεδουλακης και να μην κολλαει το μυαλο οπως εγινε χθες προς το τελος που δν ειχε αλλο συστημα περαν του να πηεγαινει η μπαλα στο Σχορτσιανιτη.Τον εκλεισαν καλα και 4 φασεις εγινε το ιδιο λαθος.
 Αυτα για χθες.Σημερα ξεκιναει ενα πολυ καλο κουπονι και εχουμε επιτελους τζαμπολ και στην Α1.Μονο με τις μισες ομαδες παντως να τα χουν βρει και να ειναι προς στοιχηματισμο.
 Παμε να δουμε τι θα παιξουμε σημερα...






 Στην Καβαλα η τοπικη ομαδα υποδεχεται τον Ηλυσιακο.Δεν εχουμε ακομα εικονα για τις ομαδες.Απλα επειδη συνηθως τετοια ματς ξεκινανε με επιφυλαξη και αρκετα λαθη θα παιξουμε αντερ.
Γκραν Καναρια-Καχα Λαμποραλ.Εδειξε σημαδια ανακαμψης στο παιχνιδι με τον Ολυμπιακο η Καχα.Δεν ξεκινησε καλα στο πρωταθλημα αποδυναμωθηκε κιολας αλλα εχει βαρια φανελα.Διπλο.
Ουλμ-Βουρτζμπουργκ.Πο κοντα στη νικη οι γηπεδουχοι αλλα το χαντικαπ ειναι πονηρο.Προτιμω το αντερ βασιζομενος στο οτι η φιλοξενουμενοι παιζουν καλη αμυνα.
Μπραουνσβαιγκ-Βοννη.Ακομα ψαχνεται ο Φλεβαρακης και η ομαδα.Η Βοννη ειναι εμπειρη ομαδα και κατι τετοια παιχνιδια ξερει να τα κερδιζει.
 Τελευταιο παιχνιδι απο Γαλλια.Το ντερμπι Παρι Λεβαλουα-Λε Μαν.Πολυ δυνατη δειχνει φετος η Παρι αλλα και η Λε Μαν ειναι παντα μια πολυ καλη ομαδα και πολυ εμπειρη.Απλα αυτο που θελω και πιστευω ειναι οτι η Παρι που παιζει φουλ επιθεση να παρασυρει σε τετοιο ρυθμο και την φιλοξενουμενη.Οβερ




ΚΑΒΑΛΑ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Under 146.5




ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ - ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ

ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ -1.5




ΟΥΛΜ - ΒΟΥΡΤΖΜΠΟΥΡΓΚ

Under 157.5




ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ - ΒΟΝΝΗ

ΒΟΝΝΗ +3.5




ΠΑΡΙ ΛΕΒΑΛΟΥΑ - ΛΕ ΜΑΝ

Over 156.5













Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.