News Update :

Πολλα παιχνιδια.... Πολλες οι επιλογες...!!!!!

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012






                Καλημερα....

 Χθες χασαμε ενα οβερ για γελια..9π στην τελευταια περιοδο η Παρι.Δεν θα το ξαναδειτε αυτο.!!!
Παμε αμεσως στα σημερινα οπου εχουμε παρα πολλα παιχνιδια και πρεπει να κανουμε ενα καλο ταμειο μεσα απο τις επιλογες μας..
  Πρωτο σημειο μου το οβερ στην Ροδο.Ο Κολοσσος στην εδρα του παντα παιζει καλα ειδικα με μικροτερου βεληνικους ομαδες και κανει και σκορ.Απο την ομαδα της Ελευσινας περιμενω ενα επισης πιο ελευθερο παιχνιδι και ειναι και ομαδα γρηγορη με εμφαση στην επιθεση.Οβερ λοιπον.
  Η Ορλεαν ακομη δεν εχει νικη και σημερα υποδεχεται την Ροαν.Σε καλυτερη κατασταση οι φιλοξενουμενοι και ειναι ικανοι να περασουν ακομα και με καθαρο διπλο απο την Ορλεαν.
  Παμε Γερμανια και στο παιχνιδι της Φρανκφουρτης με την Βοννη.Οι γηπεδουχοι ερχονται απο συνεχομενες ηττες και χαμηλα ποσοστα στην επιθεση.Η Βοννη εχει καλο ροστερ αλλα ακομα δεν δειχνει ολη την ποιοτητα στο παρκε.Χαρακτηριστικο της ομαδας του Κοχ ειναι οι κακες επιλογες στην επιθεση και η μεγαλη αστοχια απο την περιφερεια..Εστω με ρισκο εδω παιζουμε αντερ.
  Προωρο ντερμπι παραμονης ειναι το Μιτελντοιτσερ-Τουμπινγκεν.Η γηπεδουχοι δεν εχουν νικη στην εδρα τους και απο την αλλη το Τουμπινγκεν δεν εχει νικη εκτος.Δυσκολο παιχνιδι στην προβλεψη αλλα θα παω με την πιο εμπειρη ομαδα.Σε τετοια παιχνιδια πολλες φορες η εμπειρια μετραει.
  Τελευταιο μας παιχνιδι ειναι ενα ισπανικο. Εστουδιαντες-Βαλενθια.Το παιχνιδι το δινουν σχεδον ολοι οι μπουκ στη νικη,πραγμα που σημαινει οτι ειναι αμφιρροπο και μπορει να παει οπουδηποτε.Η Εστουδιαντες παιζει καταπληκτικη επιθεση και σε ενα γηπεδο καταμεστο.Η Βαλενθια απο την αλλη εχει τεραστια εμπειρια απο τετοια παιχνιδια και ξερει πως αν θελει να κανει το διπλο τοτε πρεπει να δωσει αυτη ρυθμο στο παιχνιδι και να μην παρασυρθει απο το γρηγορο παιχνιδι των γηπεδουχων.Αν καταφερει να ελεγξει τον ρυθμο και παιξει και την καλη της αμυνα τοτε μπορει να κατεβασει το συνολικο σκορ.Αντερ εμεις..







ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Over 144.5




ΟΡΛΕΑΝ - ΡΟΑΝ

ΡΟΑΝ +5.5




ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ - ΒΟΝΝΗ

Under 144.5




ΜΙΤΕΛΝΤΟΙΤΣΕΡ - ΤΟΥΜΠΙΝΓΚΕΝ

ΤΟΥΜΠΙΝΓΚΕΝ +3.5




ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Under 153.5











Σας φιαχνουμε το δικο σας blog

Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.