News Update :

Παιχνιδια Για Ταμειο....!!!!!

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Vanoli Girls




                        Καλημερα....

Πολυ κακη μερα η χθεσινη..Περασε μονο η Χαβρη απο τα παιχνιδια μας.Ενω συνεχιζει και η ατυχια να μας κυνηγαει μιας ακομη και την Αβελινο την χασαμε στο ποντο.
Πρεπει λοιπον οπωσδηποτε σημερα να βρουμε τα σημεια που θα μας πανε ταμειο και να γυρισουμε παλι σε θετικο προσημο την στηλη μας..Χωρις πολλα λογια σημερα παμε να δουμε τις επιλογες ...









Πολλα και αμφιρροπα τα παιχνιδια σημερα ειδικα στην Ισπανια με οσα ειδαμε στην πρωτη αγωνιστικη..Οποτε πρεπει να μαστε λιγο προσεκτικοι και φυσικα ειναι πολυ νωρις για ν ανοιγουμε τα πονταρισματα μας...
Καταρχην αφηνω απ εξω την Μπαρτσελονα.Ας λυσει πρωτα τα θεματα του ο Πασκουαλ και μετα βλεπουμε..Παντως και σημερα ζορι την βλεπω.
Για τη Μαλαγα τα χω πει.Την περιμενω ανεβασμενη φετος και προχθες εχασε δυσκολα στην Ρεαλ και το τελικο σκορ την αδικει.Η Μπανταλονα ειναι η ιδια ομαδα που ξερουμε καθε χρονο.Μετρια αλλα αν βρει ευκαιρια κανει νικες και με καλυτερες ομαδες.Αν δεν παθει το ιδιο με προχθες που επαθε στο τελος η Μαλαγα τοτε καθαριζει ευκολα.Στο Χιπουσκοα - Εστουδιαντες αυτο που ειδα στο πρωτο παιχνιδι και στις δυο ειναι το οτι δεν παιζουν αμυνα..Αν και ψηλο το οριο στο οβερ θα το προτιμησω.
Αντιθετα αντερ θα παιξω το ματς στην Μανρεσα.Και οι δυο ομαδες δινουν εμφαση στην αμυνα.






Δυσκολη εξοδος για την Μπαμπεργκ που εδειξε ανετοιμη.Παω με το χαντικαπ εδω.Αλλωστε η Ολντενμπουργκ και καλη εδρα εχει και ηταν εντυπωσιακη στην πρεμιερα.Δεν ξερω αν μπορει να νικησει αλλα ειναι ικανη να μεινει στο χαντικαπ και να παλεψει το παιχνιδι.




Ρομα - Καντου το παιχνιδι μας και μονο απο τις αποδοσεις που παιζουν στην πιατσα καταλαβαινουμε ποσο δυσκολο στοιχηματικα ειναι το παιχνιδι.Παντως ειδα την Καντου στα παιχνιδια για την προκριση στους ομιλους της Ευρολιγκα οπως και το ματς με την Βενετσια και ειδα μια πολυ σοβαρη πολυ δυνατη και ετοιμη ομαδα..Καντου λοιπον..









ΜΑΛΑΓΑ - ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ

ΜΑΛΑΓΑ -9.5




ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ - ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Over 154.5




ΜΑΝΡΕΣΑ - ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ

Under 145.5




ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ

ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ +8.5




ΒΙΡΤΟΥΣ ΡΟΜΑ - ΚΑΝΤΟΥ

ΚΑΝΤΟΥ -1.5










Σας φτιαχνουμε το μπλογκ της αρεσκειας σας


Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.