News Update :

EUROLEAGUE...!!! Προσοχη..!!!! Τα ονοματα δεν δινουν παντα σημεια..!!!

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012





             Καλημερα..

Ευρολιγκα εχουμε και πολλα δυνατα παιχνιδια και αμφιρροπα οπως ειδαμε και την προηγουμενη αγωνισττικη..Λοιπον πριν απο αυτα να πω οτι ναι μεν χασαμε το σημειο στο ντερμπι αλλα παιξαμε σωστα.Τωρα το αν οι παιχτες του Παναθηναικου δεν μπορουσαν να σκοραρουν αμαρκαριστοι αυτο ειναι αλλο θεμα.Παλι ο Διαμαντιδης με τον Τσαρτσαρη  μονο επαιξαν.Απο την αλλη ο Ολυμπιακος εβαλε πολυ δυσκολα καλαθια με αμυνα και κερδισε δικαια.Η Νανσι απογοητευσε στο τελος ενω προηγουνταν για μεγαλο διαστημα και εχασε ευκολα..Παντως παιξαμε για την πλακα μας οπως ειπαμε και δεν χασαμε και τιποτα....






 Παμε στα σημερινα μας τωρα..Μου ηταν καταρχην πολυ δυσκολο να βρω ποια παιχνιδια να αφησω εξω.Και αυτο γιατι δεν υπαρχει κανενα ευκολο παιχνιδι που να δινει ξεκαθαρο σημειο.
Ετσι ελπιζω να μαστε και τυχεροι λιγο.Ξεκινω με το παιχνιδι του Ολυμπιακου.Ακουσα χιλιες παπαριες μετα το ντερμπι.Οτι ο Ολυμπιακος βελτιωσε την αμυνα και οτι καμια σχεση με το παιχνιδι στην Τουρκια και αλλα τετοια.Οπως το ειπα.Παπαριες.Δεν επαιξε και παλι αμυνα ο Ολυμπιακος.Ειδικα στην περιφερεια οπου τα περισσοτερα σουτ των πρασινων ηταν ελευθερα.
Ασχετα αν αυτοι εριχναν στον γαμο του καραγκιοζη.Αν ηταν καμια ομαδα με σουτ καλο οπως ειναι και η Ζαλγκιρις θα τα βρισκε μπαστουνια ο Ολυμπιακος.Εγω συμφωνα με αυτα που βλεπω δεν μπορω να παιξω τον Ολυμπιακο να καλυπτει και το χαντικαπ.
Δυνατο παιχνιδι στην Βαρκελωνη.Κερδιζει η Μπαρτσελονα αλλα με την αμυνα που παιζει η Μπεσικτας μπορει να μεινει στο χαντικαπ το οποιο ειναι πονηρο..Προτιμω το αντερ εδω.
Επομενο παιχνιδι ειναι ενα ματσ τελικος για την Προκομ που αν θελει να εχει ελπιδες σημερα πρεπει να κερδισει.Η Αλμπα απο την αλλη εχει 2/2 νικες και θελει να συνεχισει.Πονταρω στον ενθουσιασμο των Γερμανων αλλα και η Προκομ απο την αλλη δειχνει οτι παλευει,οπως και το παιχνιδι με την Μαλαγα..Με λιγο ρισκο ομως παω με την Αλμπα.
Στο Μιλανο η ομαδα του Μπουρουση και Φωτση υποδεχεται την Καχα Λαμποραλ.Φαβορι σιγουρα οι γηπεδουχοι.Ομως η ασταθεια τους σε συνδιασμο με το οτι η Καχα δεν ειναι καμια τυχαια αλλα ειναι πολυ εμπειρη ομαδα με οδηγουν στο διπλο.
Τελος δεν μπορουμε να απεχουμε απο το καλυτερο παιχνδι της βραδιας.Ουλκερ - Ρεαλ.Πολυ καλεσ ομαδες και οι δυο με πολυ καλο ροστερ.Η Ουλκερ θελει το κατι παραπανω φετος γι αυτο και εριξε πολλα λεφτα.Εχει πολυ δυνατη εδρα με φανατικο κοινο.Απο την αλλη η Ρεαλ ειναι απο τις πιο εμπειρες ομαδες αν οχι η πρωτη στην ευρωπη..Πολυ δυσκολο να βγαλει καποιοσ οχι μονο σημειο με χαντικαπ αλλα ακομα και νικητη.Θα παιξω το οβερ εγω αν και το οριο ειναι αρκετα υψηλο..




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ +7.5




ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Under 144.5




ΑΣΕΚΟ ΠΡΟΚΟΜ - ΑΛΜΠΑ

ΑΛΜΠΑ -2.5




ΜΙΛΑΝΟ - ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ

ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ +4.5




ΟΥΛΚΕΡ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Over 162.5






Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.