News Update :

Κοντρες σε Γαλλια Γερμανια...! ! ! Ντερμπι στην πλατεια ..! ! !

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012







                                        Καλημερα....

ΤΑΜΕΙΑΡΑ παλι χθες στην ευρολιγκα.Δεν περασε μονο η Σιενα που κερδισε μεν αλλα δυσκολα..Η κακη της αμυνα μας χαλασε το απολυτο.Για τον Ολυμπιακο οσοι μας ακολουθησαν πηγαν ταμειο.Οσοι ακουσαν τους παπαγαλους που μιλουσαν για περιπατο και ξεσπασμα κτλ σημερα κλαινε τα λεφτα τους.Τα ειπα πολλες φορες για την αμυντικη λειτουργια των κοκκινων οπως ειπα και για το οτι η Τσεντεβιτα ειναι ομαδα επικiνδυνη.Η Μπαμπεργκ θα μπορουσε και πιο ευκολα γιατι ειχε και διψηφιες διαφορες.Ροαν και το αντερ στην Τουρκια επισης ευκολα.
Επιστροφη στα πρωταθληματα σημερα..







Σημερα ξεκιναω με κοντρα στην ομαδα του του Γιαννακη.
Η Λιμοζ ακομα δεν εχει κανει νικη στην εδρα της και επισης η Ντιζον παιζει καλυτερα εκτος μεχρι τωρα.Σκληρη αμυνα το παιχνιδι των γηπεδουχων.Ειχα σκοπο να παιξω αντερ αλλα οχι με το οριο στους 135π.
Η Λιμοζ δεν σκοραρει πολυ οποτε θελω να πιστευω πως το παιχνιδι μπορει να γινει ντερμπι και να μεινουν οι φιλοξενουμενοι στο χαντικαπ.

Παμε Γερμανια και κοντρα και σε εναν ακομη προπονητη δικο μας.Η Μπραουνσβαιγκ του Φλεβαρακη ακομα δεν παιζει με σταθερη αποδοση και την μια κανει περιπατο και την αλλη χανει ευκολα απο ομαδες με μικροτερη δυναμικοτητα.Η Μιτελντοιτσερ εκτος απο ενα ματς σ ολα τα αλλα πετυχαινει πανω απο 70π και εκτος εδρας επαιξε σε πολυ δυσκολες εδρες και σταθηκε αξιοπρεπως.Ενω εκανε και νικη στην Φρακφουρτη.Δεν με πειθει η γηπεδουχος..Διπλο

Μεγαλο ντερμπι θα γινει σημερα στο Πανιωνιος-Κολοσσος.Ειναι οι ομαδες που λογικα θα παλεψουν για την τριτη θεση.Πιο κοντα στη νικη οι γηπεδουχοι αλλα οι 8.5π ισως ειναι πολλοι.Προτιμω το αντερ εδω γιατι οι ομαδες και προσεκτικες θα ειναι και γενικα ο Κολοσσος εκτος παιζει αμυνα και σε πολυ αργο τεμπο(65-49 στον Ηλυσιακο).

Αλλο ενα ματς απο Γερμανια διαλεξα σημερα και ειναι με ρισκο αρκετο.Παιζω τον ασσο της Τριερ που κανει καλα παιχνιδια ενω η Αλμπα δειχνει να προσπαθει πιο πολυ στην Ευρολιγκα και αποσυντονιζεται στο πρωταθλημα.Ειδικα με ομαδες που ειναι κατωτερες θεωρητικα.

Τελευταιο παιχνιδι το Ναντερ-Νανσι.Πολυ κακη επιθετικα η Νανσι αλλα και καλη αμυνα.Το οριο 148 στο συνολικο σκορ με προκαλει να παω στο αντερ.Η Ναντερ ομως και σκοραρει και δεν πολυπαιζει αμυνα.Αλλα οταν η Νανσι κρατα χαμηλα ομαδες οπως η Σαλον(76) και Λε Μαν(68) και χωρις αυτη να περνα τους 65-70 τοτε εχει αξια το αντερ μου.




ΛΙΜΟΖ - ΝΤΙΖΟΝ

ΝΤΙΖΟΝ +6.5




ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ - ΜΙΤΕΛΝΤΟΙΤΣΕΡ

ΜΙΤΕΛΝΤΟΙΤΣΕΡ +5.5




ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ

Under 145.5




ΤΡΙΕΡ - ΑΛΜΠΑ

ΤΡΙΕΡ +5.5




ΝΑΝΤΕΡ - ΝΑΝΣΙ

Under 148.5







Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.