News Update :

* Μετριο το σημερινο κουπονι...

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012




                                      Καλημερα...

 Η χειροτερη μας μερα ηταν η χθεσινη.Και μαλιστα φανηκε απο την αρχη,Τερμα απαραδεκτος ο Αρης.Εκανε μαγκα μεχρι και τον Μπογρη που για μενα ειναι για Α2.Επειτα η Ορλεαν πληρωσε το κακο ξεκινημα στο παιχνιδι.Στο δευτερο μειωσε αλλα δεν καταφερε να μπει στο χαντικαπ.Το χαντικαπ για ενα καλαθι δεν το καλυψε και η Μπαγερν.Παντως εμεις ετσι θα συνεχισουμε και θα δινουμε τα παιχνιδια ντομπρα.Οχι να λεμε λιγο ασσο μπορει κ διπλο, ή no bet και τετοια, ουτε νικη χωρις χαντικαπ το φαβορι.Ντομπρα κερδιζω Ντομπρα χανω.






Πρωτο παιχνιδι το ντερμπι της ημερας.Η Καχα Λαμποραλ παει στην Βαλενθια.Χωρις τον Κελατι οι γηπεδουχοι που ειναι σοβαρη και καλη ομαδα και απο την αλλη η Καχα συνεχιζει να χει μεγαλα σκαμπανεβασματα.Στην μερα της μπορει να κανει περιπατο και αν παιξει οπως στην Τσεντεβιτα τοτε χανει κι ευκολα.Καλυτερο σημειο το αντερ.
Under  154.5


Ενα ακομα ματσακι απο Ισπανια που εδω θα παιξω μια κοντρα που μπορει να σκασει και βομβα.Και μιλω για το Εστουδιαντες-Σαραγοσα.Δεν εχουν πολλες διαφορες οι ομαδες και την διαφορα σημερα απλα την κανει η εδρα.Το χαντικαπ στο οριο που ειναι θεωρω οτι η Σαραγοσα με κοντρολ παιχνιδι μπορει να μεινει μεσα.
ΣΑΡΑΓΟΣΑ  +7.5


Απο Γερμανια διαλεξα το ματσακι στο Τουμπιγκεν.Αμφιρροπο εντελως το ματς και το σημειο που μας ενδιαφερει και κραταμε ειναι το αντερ βασιζομενοι στην πολυ καλη και σκληρη αμυνα των φιλοξενουμενων.
Under  142.5


Σασαρι-Αβελινο το επομενο μας.Η Ντιναμο επεσε θυμα εκπληξης την προηγουμενη αγωνιστικη και σημερα στοχος η επιστροφη στις νικες.Η Αβελινο εκτος χανει πολυ απο την δυναμη της.Επισης ουτε αμυντικα δουλευει καλα.Αν η Ντιναμο δεν παθει το ιδιο με προχθες και εννοω την πολυ μεγαλη αστοχια στα τριποντα τοτε μπορει ευκολα τον ασσο.
ΣΑΣΑΡΙ  -7.5


Τελος το Μιλανο δεν μπορει να συνελθει και συνεχιζει να μην παιζει καλα.Νομιζω οτι η σκληρορταχυλη Βενετσια μπορει τουλαχιστον να μεινει κοντα στο σκορ.Αλλα ακομα και κανα μπαμ με καθαρο διπλο αν δουμε δεν θα πρεπει να μας φανει πολυ παραξενο.
ΟΥΜΑΝΑ  +9.5





Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.