News Update :

* Ρισκο..Ενστικτο..Διαβασμα.....Και παμε...

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012





                       Καλημερα...

Συνεχιστηκε και χθες το ντεφορμαρισμα μας.Ο Σφαιροπουλος αργησε αλλα καταλαβε οτι επρεπε να αλλαξει καποια πραγματα και καποιους παιχτες που δεν πανε...Μολις εβγαλε τον ψηλο που δεν βοηθουσε ουτε σε αμυνα αλλα ουτε και στην επιθεση αμεσως η αμυνα του Πανιωνιου εγινε πιο γριγορη πιο πιεστικη.Κερδισε και το παιχνιδι με ανατροπη αλλα οπως ειπα αργησε κι ετσι δεν καλυψε το χαντικαπ.Επισης ο Χριστοπουλος στην Μπαγερν τελικα ειναι πολυ λιγοςΕχει απο τα καλυτερα ροστερ στο πρωταθλημα και διασυρεται παρολα αυτα.Σιγουρα παμε για αλλαγη προπονητη εκει.Μας δικαιωσε η Φουενλαμπραδα που οπως ειπα το παιχνιδι θα ειναι στο καλαθι και το γαλλικο μας αντερ.






Μεσημερι Κυριακης σπανια παιζω κατι αλλα σημερα αξιζει να στηριξουμε για ακομη μια φορα την Καχα στο ματς με την Μαλαγα.Μπορει να μην παει καλα τελευταια αλλα εχει και καλο ροστερ και καλη εδρα και στα ντερμπι παιζει καλα και δυνατα.Φυσικα δεν παυει να ναι ντερμπι το παιχνιδι και να εχει το ρισκο του.
ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ  -5.5


Ακομα ενα ισπανικο παιχνιδι θα μας απασχολησει.Ειναι το Μανρεσα-Εστουδιαντες.Χωρις νικη η γηπεδουχος αλλα στην εδρα της παλευει τα παιχνιδια.Και με την Ρεαλ ακομη μεχρι ενος σημειου ηταν μεσα στο παιχνιδι.Η Εστου κανει πολυ καλη πορεια χωρις ομως να χει τοσο καλο ροστερ και σε πολλα σημεια του παιχνιδιου φαινεται αυτο.Ρισκαρω εδω και παω με την Μανρεσα για την πρωτη της νικη.Μαξιλαρακι το χαντικαπ.
ΜΑΝΡΕΣΑ  +4.5


Παμε Γερμανια και θα παιξουμε ενα καλο οβερακι εδω.Μιλω για το Γκισεν-Βοννη.Ομαδες και οι δυο που παιζουν πολυ γρηγορο παιχνιδι και κανουν μεγαλα σκορ.Το οριο βγηκε αρκετα ψηλα αλλα παρολα αυτα ειναι προκληση και πιστευω οτι μπορουν οι ομαδες να περασουν τους 80π
OVER  163.5



Φαβορι η Ντιναμο ερχεται απο τρομερη εμφανιση στο Γιουροκαπ παιζει με πιο αδυναμη ομαδα..Καπως ετσι ηταν και την τελευταια φορα που την παιξαμε και....μας πηγε στο κουβα.Ε σημερα λοιπον θα την κοντραρουμε.Η ομαδα της Κρεμονα δεν ειναι σε καλη κατασταση αλλα αν υποτιμηθει μπορει να κανει ζημια.Βρισκουμε και χαντικαπ μεχρι και +12.5 και το παιρνουμε.Παλι ρισκαρουμε γιατι μπορει να το Σασαρι μεχρι και +20 να το παει.
ΒΑΝΟΛΙ  +12.5


Εχει τυχει ποτε να βλεπετε ενα παιχνιδι και το ενστικτο σας να σας δινει ενα σημειο που ομως ερχεται κοντρα σε ολα? Κοντρα στον ρυθμο των ομαδων?Στην φορμα?Στην προιστορια κτλ?
Ενα τετοιο μου συμβαινει λοιπον στο Μπολονια-Ρομα.Ομαδες που κανουν σκορ,προιστορια με πολυ οβερ 150.5 κτλ.Παρολα αυτα μου εχει κολλησει οτι δεν θα παει τοσο ψηλα το σκορ.Οποιος συμφωνει ακολουθει.Αλλωστε το στοιχημα εκτος απο ρισκο και διαβασμα εμπεριεχει και το ενστικτο.Ελπιζω να μην σας παρω στο λαιμο μου.
UNDER  150.5







Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.