News Update :

* Eurocup Σημαντικα παιχνιδια για την προκριση και για την πρωτια

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012





                        Καλημερα...

 Μεγαλο ταμειο την Δευτερα.Οχι τοσο το οτι περασαμε 3/3 αλλα οτι τα δυο ηταν ντερμπι και πηγανε οπως ακριβως τα ειχα γραψει.Ηταν σαν να παιχτηκαν τα παιχνιδια και μετα να εγραψα.
Σημερα Γιουροκαπ και να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε..





Με ανεβασμενη ψυχολογια παει η Βαλενθια στην Γερμανια μετα την νικη με την Μπαρτσελονα την Κυριακη για το πρωταθλημα.3/3 στον πρωτο γυρο και δειχνει οτι θα παρει την πρωτια στον ομιλο.Η Βουρτζμπουργκ ειναι στο κυνηγι της Μπανβιτ και το θελει το ματς.Δυσκολο το να κερδισει αλλα με την κουραση ισως των Ισπανων μετα το ντερμπι,να μπορει να μεινει στο χαντικαπ.
ΒΟΥΡΤΖΜΠΟΥΓΚ  +8.5


Με 3 νικες στον πρωτο γυρο ειναι και η αλλη ισπανικη ομαδα.Το Μπιλμπαο του Κατσικαρη βρισκεται σε πολυ καλη κατασταση και μαλλον καθαριζει ευκολα σημερα.Η Ακαντεμικ δεν ειναι σε φαση να μπορεσει να απειλησει αλλα σαν σημειο θα προτιμησω το οβερ εδω.
OVER  154.5


Ουλμ-Σπαρτακ Αγ. Πετρουπολης.Καταρχην εκτος απροοπτου θα ναι οι ομαδες που θα περασουν απο τον ομιλο.Για να περασει η Ουλμ πρωτη θα πρεπει σημερα οχι μονο να κερδισει αλλα να καλυψει και  μια διαφορα 18π.Πραγμα πολυ δυσκολο.Ειναι επιθετικη ομαδα οι γηπεδουχοι αλλα σημερα η Σπαρτακ θα σφιξει τις αμυνες ωστε να την κρατησει χαμηλα και να χει ησυχο το κεφαλι της.Ενδιαφερον σημειο ειναι το αντερ.Αν και το περιμενα λιγο πιο ψηλα το οριο.
UNDER  149.5


Η Τριουμφ 3 νικες στον πρωτο γυρο και μαλιστα την σημερινη της αντιπαλο την κερδισε και εκτος.Παντως ουτε η Τριουμφ ειναι τοσο καλη ομαδα ουτε η Ριγα ειναι κακη ομαδα.Υπερβολικο το χαντικαπ που δινεται.Διπλο
ΡΙΓΑ  +7.5


Τελος παμε και στο ντερμπι.Γαλατα-Κουμπαν.Την Γαλατα την ειχα δωσει διπλο μεσα στο Κουμπαν την περασμενη αγωνιστικη και διασυρθηκε.Σημερα πρεπει να νικησει γιατι αν χασει και νικησει η Ντονετσκ τοτε θα μπει σε περιπετειες.Επισης επιμενω οτι δεν εχουν τετοια διαφορα οι δυο ομαδες οσο δειχνει το σκορ στο πρωτο παιχνιδι.
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ  -6.5





Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.