News Update :

* Euroleague Τελικος στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναικο

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012






                          Καλημερα....

 Παλι 3/5 χθες στο Γιουροκαπ παλι κερδισμενοι και συνεχιζουμε ακαθεκτοι.Αν θυμαμαι καλα δυο μηνες τωρα πρεπει να χουμε χασει 3 η 4 φορες μονο.Και ηδη εχουμε κανει μια καβα τετοια που παιζουμε τζαμπα τον επομενο μηνα.
 Ας παμε στο θεμα μας..Ευρολιγκα σημερα και μαλιστα με πολλα παιχνιδια.Φυσικα αυτο που ξεχωριζει ειναι το ματς στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναικο να υποδεχεται την Ρεαλ.






Ματς τελικος σημερα αυτο για τον Παναθηναικο.Αν χασει περιπλεκονται πολυ τα πραγματα για να προκριθει.Συνεχιζει να μην παιζει καλα.Το μονοδιαστατο παιχνιδι να παιρνει μπαλα ο Σχορτσιανιτης πλεον ειναι πολυδιαβασμενο απο τους αντιπαλους και βγαζουν ευκολα αμυνες.Απο την περιφερεια πλην του Διαμαντιδη δεν απειλει με κανεναν.Ο Μπανκς εχει ερθει και δοκιμαζεται οποτε δεν παιζει σημερα.Η Ρεαλ εχει βρει ρυθμο παιζει καλα και παιζει με ουσια.Εχει στοχο την πρωτια και στην φαση που βρισκει σημερα τους πρασινους μπορει να περασει με το διπλο παρα το χαντικαπ.
Ρεαλ Μαδριτης  -4.5


Η Ζαλγκιρις παει τρενο και περασε κι ευκολα μαλιστα και απο την Εφες.Φαβορι σημερα για να κανει το διπλο.Παντως λιγο το οτι απο την αρχη ειπα οτι η Τσεντεβιτα δεν ειναι κακη ομαδα και εκανε και την πρωτη της νικη προχθες με την Καχα και λιγο το οτι περιμενω να κανει κι ενα κακο παιχνιδι η Ζαλγκιρις με κανουν να βλεπω τον ασσο με το χαντικαπ.Ομως για να γινει ανταγωνιστικη η γηπεδουχος θα πρεπει να παιξει αμυνα.Ειδικα στην περιφερεια.Εχει και παιχτες και κοουτς καλο για να το κανει.Παμε για χαμηλο σκορ λοιπον.
Under  150.5


Ματς για την πρωτια εχουμε στο Νοκια Αρινα του Τελ Αβιβ.Φαβορι η Μακαμπι που ερχεται απο πολυ δυσκολη νικη στην Αλμπα και εχει ως τωρα το απολυτο σε νικες ειναι το φαβορι και σημερα.Η Μαλαγα θελει νικη για να μεινει στην διεκδικηση της πρωτιας.Με 9.5π υπερ της δεν μπορουμε παρα να παμε στο διπλο
Μαλαγα  +9.5


Η Μπαρτσελονα μετα απο μια φοβερη εμφανιση σκορπισε την Τσσκα στην Μοσχα.Καταπληκτικη αμυνα αφου στο δευτερο ημιχρονο δεχτηκε μονο 22π.Θελει νικη για να μεινει στην πρωτη θεση.
Η Μπαμπεργκ εκανε κι αυτη τεραστιο διπλο στην Παρτιζαν.Δεν μπορω να πω οτι σημερα περιμενει να κερδισει αλλα σιγουρα θα παλεψει οσο μπορει.Ειναι ομαδα μαχητικη και δεν παραταει παιχνιδι.Παντως με τις αμυνες πρωταγωνιστριες καλυτερο σημειο ειναι το αντερ.
Under  146.5


Η Παρτιζαν μετα την ηττα και απο την Μπαμπεργκ πιθανον μενει εκτος Τοπ16.Παιζει καλα στην εδρα της και ειδικα στην αμυνα.Η Μπεσικτας ειναι το φαβορι για την τριτη θεση πισω απο Μπαρτσελονα και ΤΣΣΚΑ.Μονο απο αυτες εχει χασει ως τωρα.Μαλλον κλειστο παιχνιδι και χαμηλο σκορ.
Under  145.5






Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.