News Update :

* Euroleague Τελικος για τον Παναθηναικο..!!

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012





                 Καλημερα....

 Χειροτερα δεν θα μπορουσε να μας παει χθες.Εγινε το ελα να δεις στην αγωνιστικη αυτη.Σ ολα τα ματς ηταν μια περιοδος που μας εκαψε.Στην Σαλον μπηκαν 63 ποντοι στην τελευταια περιοδο.Αν ειναι δυνατον..Και χαθηκε το σιγουρο μεχρι την τριτη περιοδο αντερ.Αντερ ειχα και την Μπαρτσελονα που δεχεται μ.ο 15-16 την περιοδο και της βαζει η Λιετουβος 27 ποντους στην δευτερη περιοδο..Και μεσα σ ολα αυτα με ρωτα και ενας τυπος με ειρωνικο υφος γιατι δεν δινω σημεια και παιζω οβερ/αντερ.Αν θελεις φιλε δες αλλου..Πολλοι εδιναν χθες ασσο Μπαρτσελονα 1.18 ΤΣΣΚΑ ασσο 1.15. και σημερα θα το γιορταζουν κιολας.Αντε γεια ρε.
Εχουμε φτασει σε σημειο να εχουμε 800-1200 ατομα καθημερινα που διαβαζουν το αρθρο μου,τις προτασεις μου.Και γι αυτους εδω ειτε 1200 ειτε περισσοτεροι ειτε λιγοτεροι εγω θα γραφω ετσι οπως ξερω και δεν κοροιδευω κανεναν.Εχουμε φτασει σε λιγοτερο απο 9 μηνες να χτυπαμε τετοια νουμερα σε εμφανισεις ενος αρθρου που χτυπανε αναλογες στηλες σε μεγαλα sites.
Αυτα επρεπε να τα πω γιατι δεν μπορω να βλεπω και ν ακουω παπαριες..
Παμε στα σημερινα να δουμε να ρεφαρουμε...






Ξεκιναω σημερα με το παιχνιδι του Παναθηναικου στην Καντου.Ημουν απο τους πρωτους που ειχα πει οτι ο Παναθηναικος εχει μεγαλο προβλημα φετος.Εχω αναλυσει πολλες φορες το που βγαινουν τα μειονεκτηματα του.Και ολα αυτα βλεπω οτι τα ανακαλυψαν ολοι τις δυο τελευταιες εβδομαδες.Και ηδη απο χθες ξεκινησαν κατι γατακια που απο μπασκετ γνωριζουν μονο τι χρωμμα εχει η μπαλα να γραφουν σε καποια μπλογκ που τα διαβαζουν μονο αυτοι και να δινουν οχι μονο ασσο την Καντου αλλα και με ποσους ποντους θα κερδισει..!!!
Χωρις Σχορτσιανιτη και Πανκο πηγαν οι πρασινοι στην Ιταλια.Ματς που αν χασει η Καντου μενει εκτος και αν χασει ο Παναθηναικος τοτε θα περιμενει αν κανουν αλλη ηττα οι Ιταλοι να προσπερασει και παλι.
Και μονο με τον Διαμαντιδη ρε παιζω αποψε Παναθηναικο...Κι ας χασω και με 20π.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  +3.5


Η Ρεαλ μετα τη ηττα στο Οακα επιστρεφει στην εδρα της και υποδεχεται την Κιμκι.Η Ρεαλ λιγο το οτι παρουσιαστηκε πολυ χαλαρη και λιγο η καλη αμυνα των πρασινων ειχε ως αποτελεσμα την ηττα.Στην εδρα της ειναι δυνατη.Παιζει γρηγορο μπασκετ και ανβαζει τα σκορ ψηλα.
Η Κιμκι ερχεται απο μεγαλη και δυσκολη νικη με την Ουλκερ.Δεν ξερω κατα ποσο θα χτυπησει το ματς σημερα.Αν παρασυρθει απο τον ρυθμο τω γηπεδουχων τοτε εχει μεγαλη τυχη το οβερ που ειναι και το σημειο μας.
OVER  156.5


Το Σιενα-Μακαμπι ειναι απο τα πιο αμφιρροπα παιχνιδια σημερα.Αυτο φαινεται και απο τους μπουκ.Ο οπαπ δινει το χαντικαπ στην Σιενα και αλλες εταιριες το δινουν στη Μακαμπι.Η Σιενα δειχνει να βρισκει ρυθμο αλλα κανει μεγαλες γκελες εκει που δεν το περιμενεις.Οπως επισης δεν ειναι σταθερη και στο παιχνιδι της.Στην Αλμπα κερδιζε με διψηφιες διαφορες και στο τελος το εκανε ντερμπι και σταθηκε τυχερη και νικησε στο καλαθι.
Η Μακαμπι ξυνοταν για ηττα τελευταια αφου δεν επαιζε καλα.Τελικα την εκανε στην εδρα της απο την Μαλαγα που το χαμε προβλεψει κιολας.Παιχνιδι με ελεγχο βλεπω εδω και το σκορ να μην ανοιγει πολυ.Αν και οι δυο ομαδες εχουν εφεση στο σκοραρισμα δεν νομιζω να περασουν 155
UNDER  155.5


Ενα κακο δεκαλεπτο για την Μπεσικτας εφτασε να φυγει με ηττα απο την εδρα της Παρτιζαν.Η αντιπαλος της σημερα εχασε ενα παιχνιδι που ετσι κι αλλιως δεν το ειχε στα σχεδια της.Παλεψε ενα ημιχρονο με τους Καταλανους αλλα στο δευτερο τα παρατησε και η διαφορα εκλεισε στους 20 υπερ της Ισπανικης ομαδας.Φαβορι λογο εδρας η Μπεσικτας αλλα απο την αρχη εχω πει καποια πραγματα και εχω στηριξει και εχω πληρωθει την Μπαμπεργκ.Με το χαντικαπ πανω της την ακολουθω και σημερα.Επισης μπορει να χει τυχη και το αντερ.
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ  +7.5


Εχασε το αηττητο η Ζαλγκιρις με ηττα μετα απο δυο παρατασεις στην Τσεντεβιτα.Παντως παραμενει το φαβορι για την πρωτια στον ομιλο.Ευνοηθηκε και απο το αποτελεσμα του Ολυμπιακου χθες.
Στην Καχα μετα απο σχεδον 10 χρονια εφυγε ο Ιβανοβιτς που θεωρηθηκε υπευθυνος για την κακη εικονα της ομαδας.Για μενα ο Ιβανοβιτς ειναι απο τους καλυτερους κοουτς στην Ευρωπη παντως παρα τις καποιες εμμονες και παραξενιες που εχει.Στον παγκο θα ειναι ο Ταμπακ.Γενημμενος στο Σπλιτ και πρωην κοουτς της Τρεφλ Σοποτ.Επισης ηταν βοηθος του Πλαθα σε Ρεαλ και Σεβιλλη.Οι παλαιοτεροι τον θυμουνται και ως παικτη που ηταν αξιολογος.
Η Καχα δεν ειναι κακη ομαδα παντως και η αλλαγη προπονητη ισως δωσει πλεονεκτημα.Ικανη να μεινει στο χαντικαπ η ισπανικη ομαδα
ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ  +7.5





Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.