News Update :

* Euroleague Ματς φωτια ολα σημερα.

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012






                     Καλημερα...

  Μεγαλη γκινια χθες.Ολα μας πηγαν στραβα.Και δεν μπορω να μην σταθω σ αυτα..Πρωτη και καλυτερη η Αλμπα.Τελειωνει την τριτη περιοδο με +11 και εκει που λες οτι κερδιζει εστω και με εναν ποντο και την τελευταια περιοδο μιας και στις τριτες πρωτες τις κερδισε,κανει λαθη αστεια και την χανει με 8π.Και παει το σημειο μου.Ακομα πιο τρανταχτο παραδειγμα ατυχιας το ματς στο Ισραηλ.Στο πρωτο ημιχρονο μπηκαν 81π !!!!!! Το ματς δηλαδη εδειχνε οβερ απο δω ως το Ισραηλ.Και στο δευτερο με το ζορι 70π.Παει το οβερ κι εδω.Στην Χαλα Πιονιρ παλι το ματς ηταν ντερμπι και αυτο δεν μας συμφερει οταν παιζουμε αντερ.Επειδη οι ομαδες πανε στα φαουλ και τις βολες.Ετσι εγινε κι εδω.Η Καχα ηταν ρισκο το σημειο μας απο την αρχη.Κερδισε μεν αλλα δεν καλυψε το χαντικαπ μιας και ξυπνησε αργα στο δευτερο ημιχρονο μονο.Στο υψος της σταθηκε μονο η Μπαμπεργκ.
Κριμα γιατι χθες παλι μας διαβασανε πανω απο 1650 ατομα και πολλοι μας ακολουθησαν

 Με τον Παναθηναικο χθες δεν ασχοληθηκα και καλα εκανα τελικα.Παλι χαλια εικονα.Οσοι πανηγυριζουν για την νικη μαλλον δεν ξερουν μπασκετ.Χθες κερδισε επειδη καποια ομαδα επρεπε να νικησει..Και η Ολυμπια δεν μπορουσε γιατι ειναι ακομα πιο χαλια.Και η δικαιολογια του οτι ελειπε ο Σχορτσιανιτης ειναι σχεδον αστεια.Ελπιζω με τις προσθηκες των Καπονο και Μπανκς να αλλαξει η κατασταση.






Ο Ολυμπιακος με 3 σερι νικες παει να παιξει ενα πολυ μεγαλο ματς στην Ζαλγκιρις.Ανεβασμενος σιγουρα αλλα μην μας ξεγελανε τα διπλα που εκανε.Ηταν με δυο ομαδες που φετος δεν τραβανε.Την Καχα και το Μιλανο.Η Ζαλγκιρις θελει νικη ωστε να τελειωσει με την πρωτη θεση.Εχει πολυ καλη ομαδα με εμπειρους παιχτες και μια νικη αποψε δεν ειναι μονο νικη πρωτιας αλλα κερδιζοντας δυο φορες την κατοχο του τροπαιου δηλωνει οτι εχει πολυ ψηλους στοχους φετος.Επειδη πιστευω οτι ο Ολυμπιακος εχει ακομα προβληματα στην αμυνα και επειδη θα το χτυπησουν το ματς οι Λιθουανοι θα παω με τον ασσο.Ικανη να καλυψει και το χαντικαπ.
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ  -3.5


Ακομα δεν γνωρισε ηττα η Μπαρτσελονα και ηδη εχει εξασφαλισει και την πρωτη θεση στον ομιλο.Ετσι λοιπον παει και λιγο χαλαρη στην Τουρκια.Πιθανον να ξεκουρασει παιχτες.Η Μπεσικτας εχει προκριθει και αυτη αλλα σιγουρα θα θελε να ναι αυτη η ομαδα που θα υποχρεωσει στην πρωτη τους ηττα τους Καταλανους.Εχει καλη εδρα με πολυ και φανατικο κοινο.Δεν νομιζω οτι μπορει να νικησει αλλα αν κανει συντηρηση η Μπαρτσελονα τοτε ειναι ικανη να μεινει στο χαντικαπ.
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ  +7.5


Η Ρεαλ εδειξε οτι η ηττα στο Οακα ηταν κακη παρενθεση και την προηγουμενη αγωνιστικη νικησε ευκολα την Κιμκι.Με νικη σημερα κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι και πρωτη στον ομιλο.Εχει πολυ καλη ομαδα πολυ δουλεμενη που παιζει γρηγορο μπασκετ και ανεβαζει το σκορ ψηλα.
Η Ουλκερ ειναι και αυτη ομαδα που εχει ηψηλους στοχους φετος γι αυτο εριξε και λεφτα και πηρε παιχταραδες.Το μειονεκτημα της ειναι οτι ειναι ομαδα νεα.Παιζουν πρωτη φορα μαζι ολοι οι παιχτες και αυτο βγαινει πολλες φορες στο παιχνιδι της.Οπως και να χει πιστευω οτι μπορει να μεινει μεσα στο χαντικαπ αποψε.Καλο σημειο και το οβερ αν και το οριο εχει τοποθετηθει αρκετα ψηλα.
ΟΥΛΚΕΡ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ  +8.5


Η Σιενα με το κακο ξεκινημα που εκανε και αφου ειχε χασει προπονητη και παιχτες της πρωτης γραμμης ολοι την ειχαν ξεγραμμενη.Εμεις την πιστεψαμε και την προτειναμε και την πληρωθηκαμε.Ερχεται απο σερι νικων αλλα σημερα θα χει δυσκολο εργο.
Η Μαλαγα με μολις μια ηττα ειναι στην πρωτη θεση και σιγουρα δεν εχει καμια διαθεση να πεσει απο κει.Παει στην Ιταλια να παιξει για νικη..Μαζι της ειμαι.
ΜΑΛΑΓΑ  +4.5


Τελος για να κλεισουμε την κλασσικη μας πενταδα μας θα προτεινω και ενα παιχνιδι απο την Γαλλια που σημερα παιζουν τρια ματς.Εμεις θα παμε στο παιχνιδι της Νανσι στο Στρασβουργο.Οσο κακη και να ναι φετος η Νανσι δεν παυει να χει βαρια φανελα.Η γηπεδουχος εχει 3 σερι ηττες και θελει να ξεκολλησει σημερα απο αυτο.Καλυτερο σημειο βρισκω εδω το αντερ.Και οι δυο ομαδες δεν εχουν και την καλυτερη επιθεση φετος.
UNDER  146.5









Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.