News Update :

* Larry K NBA Πρωτη του D Antoni στο παγκο των Lakers..

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012




  Δεν ηταν και η καλυτερη μας χθες αλλα συνεχιζουμε.Παντως τους Wizards τους πιστευα πολυ χθες.Ομως ενα κακο δευτερο ημιχρονο τους κρατησε μακρια απο την νικη.





Pistons-Celtics.Το Ντιτροιτ μας απογοητευσε χθες με την εμφανιση του.Η Βοστονη με τον Ροντο σε τετοια κατασταση περναει μαλλον ανετα.
BOS Celtics  -3.5



Lakers-Rockets.Πρωτη του Ντα Ντονι στο παγκο των Λεικερς.Ξεκινησε να παιζει καλα πλεον η γηπεδουχος και σημερα εχει τυχη ο ασσος.Προτιμω το οβερ παντως επειδη και το Χιουστον κανει σκορ αλλα και το LA παιζει πλεον πολυ γρηγορο μπασκετ.Αρα πολλες επιθεσεις πολλα σουτ.
Over  203.5



Thunder-Warriors.Αλλο ενα παιχνιδι για τους φιλοξενουμενους χωρις τον Μπογκουτ.Η Οκλαχομα αρχισε να ρολαρει ερχεται απο νικη αλλα το χαντικαπ με προβληματιζει.Πιθανο το να μεινει κοντα το Γκολντεν Στειτ.
GS Warriors  +10.5



TBlazers-Bulls.Σε καλη κατασταση το Πορτλαντ και απο μεγαλη ηττα ερχεται το Σικαγο.Το παιχνιδι ειναι ντερμπι οπως αλλωστε δειχνει και η αποδοση.Δεν πιστευω παντως οτι το Σικαγο θα κανει δευτερη στη σειρα τετοια εμφανιση που κανε στους Κλιππερς.Μπορει να περασει με νικη
CHI Bulls  -0.5



Kings-Nets.Πολυ χαλια το Σακραμεντο.Ουτε σημερα βλεπω να κανει κατι απεναντι στους Νετς που δειχνουν σοβαροι και ερχονται απο 3 σερι νικες.
BRO Nets  -3.5






Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.