News Update :

* Larry K NBA Ξεχωριζει το ντερμπι στο Σικαγο

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012





Την τευλευταια φορα δεν τα πηγαμε καθολου καλα.Βεβαια τα παιχνιδια που χασαμε ηταν για λιγους ποντους και στην λεπτομερια.Μαλιστα γενικο ηταν το κακο μιας και ειχε πολλες εκπληξεις η αγωνιστικη.





Bulls-Celtics.Το ντερμπι της αγωνιστικης.Το Σικαγο χωρις τον Ροουζ συνεχιζει να παιζει πολυ καλη αμυνα κι ετσι αντισταθμιζει το οτι δεν εχει τον μεγαλο σκορερ.Μπροσταρης στην επιθεση ο Ρομπινσον.Η Βοστονη συνεχιζει να προβληματιζει αλλα εχει παιχτες που ειναι σταρς και ανα πασα στιγμη μπορουν να κανουν το παιχνιδι τους.Καλυτερο το αντερ.
Under  182.5


Pistons-Thunder.Χωρις ακομα νικη το Ντιτροιτ που παλευει με οσα οπλα κι αν διαθετει αλλα παει απο ηττα σε ηττα.Η Οκλαχομα το μεγαλο φαβορι σημερα και λογικα περναει με διπλο.Παντως ισως δεν τα δωσει ολα γιατι σημερα δινει τεταρτο παιχνιδι σε πεντε μερες και απο την αλλη οι Πιστονς πρεπει να παλεψουν γιατι πανε για νεο αρνητικο ρεκορ αν κανουν νεα ηττα.
DET Pistons  +6.5


Mavericks-TWolves.Πολυ γρηγορο ρυθμο και μεγαλο σκορ ειναι το ατου των γηπεδουχων στην εδρα τους.Λογικα θα περασουν τους 100 και σημερα.Η Μινεσοτα παρα τις απουσιες παιζει καλα και σκοραρει.Πιστευω οτι θα ξεπερασει τους 93-95π
Over  190.5 


Suns-Nuggets.Για αλλη μια φορα θα παιξω το Ντενβερ στο οβερ αν και οσεσ φορες το εκανα μας την εφερε.Το Φοινιξ παιζει καλη αμυνα και γι αυτο περιμενω το Ντενβερ απο την αρχη να δωσει ρυθμο και να μην εγκλωβιστει στην αμυνα και τον τροπο παιχνιδιου του Φοινιξ.Οριακο το οριο στον συνολικο σκορ αλλα εχει τυχη πιστευω.
Over  201.5


TBlazers-Hawks.Δεν ειναι σε καλη κατασταση το Πορτλαντ και αν η Ατλαντα δεν κανει τοσα πολλα λαθη που κανει και παρουσιαστει λιγο πιο σοβαρη και ελεγξει το ρυθμο τοτε βλεπω το παιχνιδι να γινεται ντερμπι.Και στα ντερμπι παμε με το χαντικαπ.
ATL Hawks  +2.5






Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.