News Update :

* Αυλαια στο Eurocup με πολλα σεναρια

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012





                          Καλημερα...
 Την Δευτερα παλι τα πηγαμε πολυ καλα αφου περασαμε τρια σημεια και μαλιστα δυσκολα και πηγαμε στο ταμειο.Ας μην πουμε παραπανω..
 Σημερα εχουμε Γιουροκαπ και ειναι απο τις χειροτερες μερες με πολλες αδιαφορες ομαδες κτλ.Θα προσπαθησουμε να βγαλουμε οτι καλυτερο μπορουμε.Δυσκολη μερα παντως για στοιχημα και δεν αξιζει να παιξουμε πολλα..Κι επειδη τα σεναρια ειναι παρα πολλα και αντι να βοηθηθουμε πιο πολυ μπερδευομαστε δεν εχει κανενα νοημα να καθησω να γραφω αναλυτικα ολα αυτα.
Ετσι κατ`εξαιρεση σημερα θα δωσω μονο τα παιχνιδια και τα σημεια τους.Αυτο ειναι κατι που κοροιδευω γιατι το κανουν οι ασχετοι κι ανυπαρκτοι βεβαια..Εδω μονο σε τετοιες περιπτωσεις θα το κανουμε..






 Επισης πρεπει να πω οτι περιμενα περισσοτερη στηριξη απο ολους στο site με τον απλο τροπο του κανοντας εναν λογαριασμο στην MyBet μεσα απο δω πατωντας απλα σε ενα απο τα banner της MyBet που χουμε στην σελιδα μας...

Τελος μπορειτε κατω να αφηνετε τα σχολια σας ακομα και καποιο παιχνιδι που προτεινετε..






Σολε - Σπαρτακ Αγ.Πετρουπολης
ΣΟΛΕ  -2.5


Ερυθρος Αστερας  - Σεβιλλη
ΣΕΒΙΛΛΗ  +7.5


Ντονετσκ - Γαλατασαραι
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ  +2.5


Αρτλαντ - Τριουμφ
ΑΡΤΛΑΝΤ  -5.5


Ντιναμο Σασαρι - Ορλεαν
OVER  168.5










Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.