News Update :

* Larry K NBA Μονο νικη αποψε οι Clippers..

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012







  Πολυ σωστα παιξαμε χθες το Κλιβελαντ που εκανε μαλιστα και καθαρο διπλο κι ενω ηταν μεγαλο αουτσαιντερ οπως και το αντερ στην Βοστονη που επιτελους μετα τις φωνες του προπονητη επαιξε  αμυνα.Οι Λεικερς ειναι που μας κουφαναν παλι.Χθες οτι εριχναν εμπαινε μεσα.






Heat-Nets.Το Μαιαμι εχει το καλυτερο ρεκορ στη ανατολη αλλα ακομα δεν εχει σταθερη αποδοση.Παντως βρισκει τροπο και κερδιζει.Αηττητο στην εδρα του.Οι Νετς τρεχουν ενα σερι 5 νικων και δειχνουν οτι ειναι σε καλη φορμα.Το στοιχημα ειναι αν με την αμυνα τους κρατησουν το Μαιαμι κατω απο τους 100π.Με πολυ καλη αμυνα εχουν παρει φετος πολυ δυσκολα παιχνιδια.Μερικες βδομαδες πριν ειχαν ξαναπαιξει και το Μαιαμι ειχε κανει περιπατο.Πιστευω οτι θα βρει ρυθμο η γηπεδουχος και θα το καθαρισει το παιχνιδι.
MIA Heat  -8.5


Hornets-Thunder.Χωρις Γκορντον και Ντειβις οι γηπεδουχοι ειναι μιση ομαδα.Η Οκλαχομα ειναι σε καλη κατασταση και οι Ντουραντ και Γουεστμπρουκ κανουν πολυ καλα ματς.Θα ειναι εκπληξη αν δεν περασει ευκολα σημερα απο τους Χορνετς.
OKC Thunder  -7.5


Bulls-76ers.Παιχνιδι που μαλλον θα παει σε χαμηλο σκορ ειδικα αν παιξει επιτελους και το Σικαγο αμυνα.Εχουν το Νοα σε καλη κατασταση οι γηπεδουχοι που συνεχιζουν χωρις το Ροουζ και εχουν προβλημα πολλες φορες στην επιθεση.Θα ελεγα ασσο αλλα με τα μπλακ αουτ που παθαινει το Σικαγο στην επιθεση και με την καλη λειτουργια στην αμυνα απο την Φιλαδελφεια παω στο αντερ.
Under  183.5


Bucks-Celtics.Εχασε και απο την Μινεσσοτα χθες το Μιλγουοκι και αισιως μετρα 5 συνεχομενες ηττες.Αλλες δυο φορες παιξανε φετος και εχουν απο μια νικη.Και τα δυο παιχνιδια παντως ειχαν παει κατω απο τους 190π.Ενα αυτο και ενα το οτι χθες ειδαμε μια Βοστονη πολυ καλη ειδικα στην αμυνα μας οδηγουν στο αντερ.
Under  194.5


Clippers-Kings.Το Σακραμεντο ειναι η ομαδα με το χειροτερο ρεκορ στη δυση ως τωρα.Ερχεται απο δυο ηττες και εκτος εδρας δεν εχει ακομα νικη.Επισης αμφιβολος ειναι και σημερα ο Εβανς.Με ολα αυτα συμμαχο αν δεν ξυπνησει και σημερα το L.A τοτε τι να πει κανεις.Μην ξεχναμε οτι φετος εχει ξεκινησει με υψηλους στοχους και ηθελε να ναι το αφεντικο της πολης.
LA Clippers  -10.5









Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.