News Update :

* Larry K NBA Το ντερμπι στο Madison Square Garden

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012





Δεν πηγαμε καλα χθες.Το Κλιβελαντ ειχε χαντικαπ υπερ του 8.5π,κερδισε με 6π στο ημιχρονο και ειχε βαλει 58π.Και στο δευτερο πετυχε μολις 23π.!!!!Εχασε το παιχνιδι εχασε το χατικαπ χασαμε κι εμεις.Στο ντερμπι της δυσης καμια δεν περασε καν τους 100π οποτε παει κι εκει το οβερ μας.Τελος χασαμε και τους Κλιππερς για ενα τριποντο.Περασαμε δηλαδη το Νταλας και την Μινεσσοτα.
Μονο 3 παιχνιδακια σημερα 






Knicks-Lakers.Απο μεγαλη βραδια ερχονται τα δυο αστερια των ομαδων.Μονο που ο Καρμελο εφυγε νικητης απο το παιχνιδι σε αντιθεση με τον Κομπι που αλλο ενα παιχνιδι εχασε η ομαδα του.Στην κατασταση που ειναι οι δυο ομαδες πιο λογικος φαινεται να ειναι ο ασσος.Δεν ξερω ομως.Οι 6.5π στο χαντικαπ δεν ειναι κακοι ομως να τους παρουμε.Ας ελπισουμε οτι θα δουμε ντερμπι.
L.A. Lakers  +6.5


Hawks-Bobcats.Η Ατλαντα ειναι σε πολυ καλη φαση.Και στην επιθεση ειναι καλη και αμυνα παιζει.Η Σαρλοτ αντι να ανεβαινει ολο και βυθιζεται.Με προβληματα και στη αμυνα και στην επιθεση.Η καλη Ατλαντα κανει διψηφια διαφορα.
ATL Hawks  -10.5


TBlazers-Spurs.Απο ηττα στο τελος μαλιστα ερχονται οι Σπερς που χαλασαν και το σερι 5 νικων που ετρεχαν.Τους περιμενα καλυτερους επιθετικα χθες.Πανε να ρεφαρουν στο Πορτλαντ που κερδισε πολυ ευκολα το Τοροντο χθες παροτι οσα τριποντα και αν σουταραν δεν εβαλαν ουτε ενα..Κι ηταν παρα πολλα τα σουτ.Περιμενω πολυ καλυτερους σημερα τους Σπερς και να παιζουν καλυτερα και στην επιθεση.Το οβερ ειναι αρκετα πιθανο.
Over  201.5











Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.