News Update :

* Larry K. NBA Τα φαβορι πιο κοντα σε νικες

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012





     Πηραν διαφορες οι Λεικερς και μαλιστα διψηφιες.Εκλεισαν το ημιχρονο με +13 αλλα...Χασανε το παιχνιδι και εμεις που καναμε την καλυτερη επιλογη πληρωθηκαμε.Το αντερ ηταν καλο τελικα.Περασε και η Οκλαχομα και η Ιντιανα που ειπα κιολας οτι περιμενω πολυ κλειστο παιχνιδι και αμυνες.Απολυτα μεσα ημασταν.Χαθηκε δυσκολα το αντερ στην Φιλαδελφεια και η απολυτη απογοητευση απο τους Χιτ.
Και να πω κατι ακομη.Τελευταια ο Οπαπ πειραζε συνεχεια τις αποδοσεις.Οποτε αν δειτε διαφορετικη αποδοση δηλαδη μικροτερο η μεγαλυτερο χαντικαπ απο οτι εχω γραψει εγω τοτε ζυγιστε το και παιξτε.Εγω γραφω με τις αποδοσεις που εχω εκεινη την ωρα.
Πχ χθες η Οκλαχομα ηταν στο -1.5 και πιο αργα πηγε στο -3.5








Pistons-Warriors.Σκληρη ομαδα οι γηπεδουχοι.Δυνατη αμυνα να κρατησουν σε χαμηλο σκορ το Γκολντεν Στειτ.Αν το καταφερουν θα κερδισουν.Οι Γουοριορς αρεσκονται σε γρηγορο ρυθμο και με το σκορ να παει ψηλα.Παμε με το Ντιτροιτ.
DET Pistons  +1.5


Jazz-Magic.Παντα δυνατη και αξιοπιστη η Γιουτα στην εδρα της.Το Ορλαντο ερχεται απο δυο πολυ σημαντικα διπλα.Ειδικα το πρωτο στην εδρα των Λεικερς.Πονηρεμενοι θα μπουν οι γηπεδουχοι στο παιχνιδι και μαλλον καθαριζουν ευκολα.
UTA Jazz  -8.5


Clippers-Mavericks.Το πιο σπουδαιο παιχνιδι της βραδιας.Μεγαλο φαβορι η ομαδα του Ντελ Νεγκρο που εχει εναν Γκριφιν να ειναι με τον καιρο ολο και πιο ανεβασμενος.Πιστευω οτι θελει να παει το παιχνιδι σε πολυ γρηγορο ρυθμο για να μην μπλεξει στην αμυνα του Νταλας που προχθες κρατησε το Ντιτροιτ σε επιπεδα ευρωπης επιθετικα με μολις 77π.Το 198 στο οριο ειναι προκληση.
Over  198.5


Cavaliers-Bulls.Οι Μπουλς ειναι και καλυτερη ομαδα και επισης αν παρουμε οδηγο και το πρωτο παιχνιδι τους για φετος που το πηρανε ευκολα οι φιλοξενουμενοι τοτε πιο λογικο σημειο ειναι το διπλο.Παντως και το Σικαγο δεν ειναι σε πολυ καλη κατασταση.Απλα παμε με την εστω λιγο καλυτερη
CHI Bulls  -3.5


Hornets-Lakers.Τρελο μπλακ αουτ επαθαν οι Λεικερς χθες στο τελος και εχασαν το ματς ενω ειχαν διψηφιες διαφορες οπως ειπα και στον προλογο μου.Δεν στεκει να μην κερδισουν και σημερα.Ειδικα αν πανε το σκορ ψηλα τοτε οι Χορνετς δυσκολο να ακολουθησουν.Διπλο λοιπον και αν χασουμε το κριμα στο λαιμο τους.Και σε απουσιες δεν στεκομαι.Εχουν τετοιο ροστερ που δεν μου λεει τιποτα το αν παιξει η οχι ο Γκασολ.
L.A. Lakers  -4.5







Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.