News Update :

* Larry K NBA Πεντε Σουπερ Ντερμπι..!!!!!

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012





Πανε μερες που εχουμε να τα πουμε.Επιστρεψαμε ομως και παμε για μεγαλα και καλα ταμεια..

Χρονια Πολλα σε ολους και Merry Christmas..Την υγεια μας να χουμε και καλη τυχη.

Σημερα κλειστα τα πρακτορεια γι αυτο οσοι εχουν το μικροβιο και θελουν σημερα να παιξουν θα το κανουν ιντερνετικα.
Πατηστε στα Banner της MyBet εδω στην σελιδα μας και καντε λογαριασμο στην MyBet.Παιρνετε μαλιστα και ενα γενναιο  ΜΠΟΝΟΥΣ ωστε να παιζουμε στο φουλ αυτες της μερες...Οτι απορια εχετε για την εγγραφη στειλτε ενα μηνυμα στο facebook.







Lakers-Knicks.Εδω και μερικες μερες εχει επιστρεψει και ο Νας στην ομαδα και οι Λεικερς δειχνουν να παιζουν πλεον καλυτερα και να παιρνουν τα παιχνιδια.Οι φιλοξενουμενοι ειναι παντα ομαδα που μπορει να χτυπησει και να κερδισει οποιονδηποτε αντιπαλο.Δυσκολο να δεις σημειο σε χαντικαπ νικης.Προτιμω το οβερ μιας και βλεπω μεγαλο σκορ.
Over  209.5


Heat-Thunder.Σουπερ ντερμπι κι εδω.Μην ξεχναμε αλλωστε οτι ηταν οι ομαδες που επαιξαν περυσι τελικο.Ολα πολυ γνωστα για τις δυο ομαδες.Απλα εχει ενα μικρο προβαδισμα η εδρα που οι Θαντερς το ισορροπουν με το οτι ειναι πιο ξεκουραστοι.Ντερμπι και στο σκορ το βλεπω το ματς.Ετσι παμε με το χαντικαπ.
OKC Thunder  +4.5


Nets-Celtics.Το τριτο ματς που παιζουν φετος.Τα δυο πρωτα τα πηρε η Βοστονη.Παντως δεν πειθουν με την αποδοση τους οι φιλοξενουμενοι.Παμε με το Μπρουκλιν που δεν πρεπει να χασει και τριτο ματς φετος απο τους Κελτες.
BRO Nets  -3.5


Clippers-Nuggets.Η ομαδα του Ντελ Νεγκρο συνεχιζει να παιζει σε φουλ ρυθμους και ειναι σε τρομερη κατασταση.Το Ντενβερ και αυτο ειναι σε καλη φορμα.Τρεχει κανει σκορ και εχει κανει σπουδαιες νικες τελευταια.Πιθανο το να περασουν τους 100 και οι δυο ομαδες.Παμε στο οβερ.
Over  199.5


Bulls-Rockets.Σουπερ επιθεση το Χιουστον και το ειδαμε απεναντι σε ομαδες με πολυ καλες αμυνες.Το Σικαγο ξερει πολυ καλα πως σε ανοιχτο ματς που θα παει ψηλα δεν εχει καμια τυχη.Εχει την εμπειρια και την ομαδα να σφιξει πολυ στην αμυνα και να κατεβασει το σκορ των Ροκετς.Βρισκουμε το οριο στους 197 και μας κανει το αντερ.
Under  197.5









Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.