News Update :

* Larry K NBA Αλλαζουμε χρονια με ΝΒΑ.!!!

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012




Τα τελευταια ματς της χρονιας.Ή να το πω καλυτερα καποια τα τελευταια και καποια τα πρωτα της νεας χρονιας για εμας εδω.Σημερα παραδοσιακα ειναι ημερα τζογου και ειδικα του μπλακ τζακ και της ρουλετας.Τωρα ποιοι μπορουν να συνεχισουν την παραδοση αυτη ειναι αλλο θεμα.!
Εμεις που δεν ασχολουμαστε ουτε με ρουλετες ουτε με χαρτια θα παιξουμε στοιχημα.Η MyBet εχει πολυ καλες προσφορες για ολους.
Καλη Πρωτοχρονια υγεια και επιτυχιες με μεγαλα κερδη ευχομαι σε ολους σας.







Spurs-Nets.Σε πολυ καλη φορμα οι γηπεδουχοι που περασαν πολυ ευκολα απο το Νταλας φτανοντας το σερι σε 5 νικες.Εκτος απο τον Νιλ που δινεται εμφιβολος δεν εχει απουσιες.Οι Νετς αφου απολυθηκε ο προπονητης Ε.Τζονσον μετρανε δυο νικες αλλα οχι με αντιπαλους της δυναμικης των Σπερς.Δεν πιστευω οτι θα προβαλλουν καμια αντισταση σημερα απεναντι στην ομαδα του Ποποβιτς.Αν και μεγαλουτσικο το χαντικαπ θα παμε με την εδρα.
SA Spurs  -9.5


Bulls-Bobcats.Το Σικαγο λιγα βαζει λιγα δεχεται.Ομαδα που παιζει καλη αμυνα και στην επιθεση σπανια περναει τους 100.Υποδεχεται την Σαρλοτ που ειναι χαλια μαυρα με το σερι ηττων να φτανει στο 18!!Το θεμα ποιος θα νικησει νομιζω οτι δεν τιθεται θεμα.Αν και καπου θα την κανει καποια στιγμη η Σαρλοτ.Ετσι προτιμω να παω στο αντερ.
Under  188.5


Thunder-Suns.Συνεχιζει να προελαυνει η Οκλαχομα.Περασε με τρομερη εμφανιση απο το Χιουστον που το διεσυρε.Το απολυτο φαβορι αποψε απεναντι στους αδυναμους Σανς.Παντως ειδα το παιχνιδι τους στη Μινεσοτα οπου επαιξαν πολυ καλα κι εχασαν στις λεπτομεριες.Θα ρισκαρουμε εδω σημερα και θα παμε με το χαντικαπ
PHI Suns  +12.5





PACERS
GRIZZLIES
     2     -1.5
BULLS
BOBCATS
Under    188.5 
MAGIC
HEAT
 Under   193.5
SPURS
NETS
     1     -9.5
ROCKETS
HAWKS
     2     +4.5
THUNDER
SUNS
     2     +12.5







Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.