News Update :

* Όλα ντέρμπι στην Γαλλία

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013




                    Καλημερα..!!!!!

Δεν πιστευω να χει κανεις παραπονο.!!Εχουμε παρει τοσα ωστε να παιζουμε τζαμπα μεχρι το τελος της σεζον.Φτανει να παιζουμε παντα τις ιδιες μοναδες με τις οποιες κερδισαμε.Στην τριτη αγωνιστικη της Euroleague καναμε παλι τρομερα πραγματα.Περασαμε 7/8 παιχνιδια και το ενα που χασαμε ηταν για ΜΙΣΟ ποντο.!!!
Ηρθε και χθες ο Larry και για αλλη μια φορα πρασινισε τον πινακα περνωντας 8/11 σημεια στο ΝΒΑ.
Οσο για καποιους που μου ζητατε να δινω μια δυαδα μονο θα σας πω οτι ντρεπομαι να το κανω.Μια δυαδα κι ενας ασχετος μπορει να δωσει και να πανηγυριζει κιολας.Εμεις γελαμε με αυτα.

Κανοντας  εγγραφη και παιζοντας στην Mybet, μεσα απο την σελιδα μας, παιρνετε τα Bonus σας και την βοηθεια μας και ετσι μας δινετε κινητρο να γινομαστε καλυτεροι.






Πρωτο ματς το Ροαν-Χαβρη.Η Ροαν βρισκεται αρκετα χαμηλα και πληρωνει τις κακες εμφανισεις που κανει στα εκτος εδρας παιχνιδια.Στην εδρα της εμφανιζεται πιο σταθερη και σημερα βρισκει μια Χαβρη που πριν την διακοπη μετρουσε 4 ηττες σερι.Θεωρω και καλυτερη ομαδα αλλα και πιο εμπειρη την γηπεδουχο που μπορει να καλυψει και το χαντικαπ.
ΡΟΑΝ  -8.5


Συνεχιζω με Γαλλια και παμε σε ενα ματς με δυο ομαδες που ειναι σε ανοδο.Και το Στρασβουργο και η Ορλεαν πριν τη διακοπη ειχαν 4 σερι νικες η πρωτη και 5/6 η δευτερη.Ομαδες που κανουν σκορ και οι δυο και μαλλον το σκορ θα παει ψηλα.Αυτο νομιζω οτι ειναι και το καλυτερο σημειο που μπορω να δω.
Over  153.5


Κλεινω με Γερμανια.Η Λουντβιγκσμπουργκ εδειξε πολυ καλο προσωπο στο ματς με την Τριερ και μαλλον σε αυτο εχει μεριδιο και ο νεος κοουτς Πατρικ.Σημερα μαλιστα τιθεται αντιμετωπος με την πρωην ομαδα του.Μετρια ομαδα η Βουρτζουμπουργκ και δεν της δινω τυχη σημερα.Οι γηπεδουχοι οπως ειπα εδειξαν οτι μπορουν να παιξουν καλα και επισης στην παρουσα φαση καιγονται για νικη σε τετοια ματς.Το χαντικαπ εξω παιζεται αναποδα.
ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ  +2.5




                                               ΕΛΛΑΔΑ
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
     2     +7.5 
ΚΑΒΑΛΑ
ΑΡΗΣ
Under     149.5 
ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
Over       151.5 
ΠΑΟΚ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
     1     -8.5 



                                                  ΓΑΛΛΙΑ
ΛΙΜΟΖ
ΜΠΟΥΛΑΖΑΚ
     2     +7.5 
ΝΑΝΣΙ
ΠΟΙΤΙΕΡ
Over      151.5 
ΝΤΙΖΟΝ
ΝΑΝΤΕΡ
     1     -4.5 
ΡΟΑΝ
ΧΑΒΡΗ
     1     -8.5 
ΣΟΛΕ
ΠΑΡΙ ΛΕΒΑΛΟΥΑ
Over      157.5 
ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ
ΟΡΛΕΑΝ
Over      153.5

                                              ΙΣΠΑΝΙΑ
ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ
ΒΑΛΕΝΘΙΑ
     1     +6.5 
ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ
ΜΟΥΡΘΙΑ
Over      158,5 

                                              ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΒΟΝΝΗ
ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ
     1     -5.5 
ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ
ΒΟΥΡΤΖΜΠΟΥΡΓΚ
     1     +2.5 
ΜΙΤΕΛΝΤΟΙΤΣΕΡ
ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ
     1     -0.5 
ΑΡΤΛΑΝΤ
ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ
Under    156.5 
ΓΚΙΣΕΝ
ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ
Over      175.5 
ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ
ΟΥΛΜ
Under    157.5 







Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.