News Update :

* Να συνεχίσουμε την παράδοσή μας..!

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013





                             Καλημερα...

Χθες τα πηγαμε τελεια στην Ισπανια και πιο χαλια δεν γινοταν στην Ιταλια.Το μεσημερι ολοι πληρωμενοι και το απογευμα με τα ιταλικα χαμενοι.Ηρθε ομως και το ΝΒΑ που η βραδυνη τριαδα περασε ευκολα και ολα καλα...
Σημερα κλασικα τρια παιχνιδια μονο κι εχουμε μια πολυ καλη παραδδοση καθε Δευτερα να πετυχαινουμε το απολυτο.!!




Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα με δυο τροπους.
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.Κανοντας εγγραφη και παιζοντας τα στοιχηματα σας στην MyBet αφου πριν πατησετε σε ενα απο τα banner που ειναι     στην σελιδα μας







Μαχη για την παραμονη δινει η Πατρα και ερχεται απο 3 σερι ηττες.Το σημερινο παιχνιδι δεν ειναι στους στοχους της και απλα θελει να κανει μια καλη εμφανιση.
Ο Ολυμπιακος εχασε ενα παιχνιδι που θα πρεπε να το χε παρει με την Σιενα και παει στην Πατρα χωρις κλασικο πενταρι μιας και εμειναν εκτος και ο Παουελ και ο νεοφερμενος Σερμαντινι.Θελει πειστικη εμφανιση και νικη ανετη ωστε να φτιαξει και παλι ψυχολογια.Παρα τα προβληματα νομιζω οτι καλυπτει και το χαντικαπ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  -18.5


Παμε Γαλλια.Ενα δυσκολο στοιχηματικα παιχνιδι μιας και οι δυο ομαδες φανταζουν ισοδυναμες και σε ιδια κατασταση τον τελευταιο καιρο.Η Χαβρη επαιξε τα τρια τελευταια με δυνατες ομαδες και εχασε σε ολα.Η Σολε δειχνει να φανταζει πιο κοντα στα μετρα της ενω εχει και αδυναμιες εκτος.Μαλλον κλειστο παιχνιδι και παμε σε χαμηλο σκορ.
Under  149.5


Κλεινουμε με το Σιενα-Ρετζιανα.Σιγουρα υπαρχει κουραση στη Σιενα και εχει κανει ηδη αρκετες κακες εμφανισεις στο πρωταθλημα.Η Ρετζιανα εχει μια συμπαθητικη ομαδα που παιζει καλο μπασκετ.Κυριως βλεπει επιθεση και αμελει την αμυνα.Με τετοια τακτικη δεν νομιζω οτι εχει τυχη αποψε.Ισως ειμαι ο μονος που το λεω αυτο και ολοι να πανε με το χαντικαπ αλλα το ειπα πολλες φορες και το πιστευω οτι η Σιενα αν την αφησεις γηπεδο και δεν πιεσεις στην αμυνα μπορει να σε σκορπισει.
ΣΙΕΝΑ  -10.5



facebook BetBasketCom

Fan Page BetBasketCom

facebook Larry K






Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.