News Update :

* Ακόμα ένας τελικός αιωνίων "χωρίς".....κόσμο..!!!!

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013





                       Καλημερα...

Χθες περασαμε μια πολυ καλη τετραδα..!!! Περασαν πολυ ευκολα Λιμοζ και Βοννη και απο τα κυπελλα επισης ευκολα η Μπαρτσελονα και οριακα το αντερ της Σιενα.Μαλιστα ημασταν πολυ τυχεροι επειδη 163.5 εδιναν οι εταιριες εξω και 162.5 ο Οπαπ.
Ενα πολυ καλο ταμειο δηλαδη.!!!







Ξεκιναμε απο το μεγαλο τελικο Ολυμπιακου-Παναθηναικου.Κι οπως βγηκαν τα ζευγαρια των τελικων και στις αλλες χωρες το ματς το ελληνικο ειναι το πιο δυνατο και αυτο που τραβαει ολα τα βλεμματα.Καταρχην χωρις απουσιες οι δυο ομαδες εκτος του Μαντζαρη που ειναι ετσι κι αλλιως γνωστη.Απο κει και περα δεν εχουμε να δουμε τιποτα καινουργιο και τιποτα διαφορετικο απο οτι εχουμε δει ως τωρα.Εχω μιλησει πολλες φορες και για τις δυο ομαδες.
Λοιπον..Πριν μια βδομαδα στο ματς πρωταθληματος ειχα πει οτι δεν υπαρχει επιθεση στις δυο ομαδες και ειδικα στους πρασινους.Πηγαμε στο αντερ και το πληρωθηκαμε πολυ πολυ ευκολα.
Με ολα αυτα που εχουν ακουσει οι προπονητες πολυ πιθανον να θελουν να δειξουν οτι παιζουν και επιθεση κι ας χασουν.Πλακα κανω.Απλα το λεω επειδη εχουν ακουσει παρα πολλα.
Ομως σημερα αν και ειναι πολυ κρισιμο παιχνιδι και η λογικη λεει οτι οι ομαδες θα πανε σε κλειστο παιχνιδι με χαμηλο σκορ και καλες αμυνες..Εμεις θα παμε στο οβερ.Οχι οτι εχω καμια εκτιμηση στις επιθεσεις των ομαδων αλλα για δυο λογους.Ο ενας ειναι οτι ο Παναθηναικος βασιζει ολο του το παιχνιδι στην επιθεση στον αν καποιος βρεθει στην μερα του και παιξει στο τριποντο.Αυτο ειναι δικοπο μαχαιρι και για τους πρασινους και για εμας που παμε στο οβερ.Και ο δευτερος λογος ειναι οτι ειναι τελικος και θα τον διεκδικησουν μεχρι τελους.Πραγμα που σημαινει οτι μπορει να παιζουμε πολυ ελευθερες βολες και στο τελος αλλα και γενικα στο ματς.
Over  144.5


Στον ισπανικο τελικο υπαρχει το ξεκαθαρο φαβορι που ειναι η Μπαρτσελονα.Ομως και η Βαλενθια ειδαμε οτι εκανε καλα παιχνιδια.Τωρα αν ειναι ικανη να χτυπησει του καταλανους το βρισκω λιγο δυσκολο.Η Μπαρτσελονα εφτασε ως τον τελικο βγαζοντας εξω τα αλλα δυο μεγαλα φαβορι την Ρεαλ και την γηπεδουχο Καχα.Μπορει να κερδισει να παρει το κυπελλο και να καλυψει και το χαντικαπ.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  -6.5


Στην Ιταλια θα κοντραρουμε την Σιενα.Η Βαρεζε μας δειχνει οτι δικαια ειναι στη κορυφη του πρταθληματος και θελει κι εναν τιτλο.Ο πρωτος που εχει να διεκδικισει ειναι ο σημερινος.Εχει σιγουρα πολυ δυσκολη αποστολη απεναντι στη μεγαλη Σιενα.Αν δεν μπλεξει στην αμυνα των πρωταθλητων και δεν βγαλει κοπωση τοτε νομιζω οτι μπορει να κανει την ζημια.Επισης σιγουρα το θελει πολυ περισσοτερο απο οτι η Σιενα.
ΒΑΡΕΖΕ  +3.5







ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Over   144.5 
ΒΑΡΕΖΕ
ΣΙΕΝΑ
    1    +3.5 
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΒΑΛΕΝΘΙΑ
    1    -6.5 
ΟΥΛΚΕΡ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΕ
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
Over   147.5 


ΜΠΑΓΕΡΝ
ΑΛΜΠΑ
    1    -3.5 
ΜΙΤΕΛΝΤΟΙΤΣΕΡ
ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ
Over   158.5 
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ
    2    +9.5 








Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.