News Update :

* Σε Γαλλία και Τουρκία το ενδιαφέρον

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013





                          Καλημερα...

Δεν νομιζω να υπαρχει κανεις παραπονουμενος απο χθες.Περασε η τριαδα μας και οχι απλα και μονο αυτο.Απο 4 διαφορετικα πρωταθληματα και 20 συνολικα παιχνιδια περασαμε τα 16.Ειναι ενα ακομα μεγαλο επιτευγμα του BetBasketCom.Εχει πληρωθει πολυ καλα οποιος μας ακολουθησε.
Και οχι μονο εμενα με τα Ευρωπαικα..Ο Larry K περασε και αυτος την τριαδα του.Μαλιστα οταν ολοι στην Ελλαδα φορτωναν τον ασσο του Νταλας ακουγοντας τους παπαγαλους βγηκε στα ισα και προτεινε διπλο χωρις να αφησει καν χωρο για κωλοτουμπες και διπλωματιες.
Μεγαλη μερα η χθεσινη λοιπον...Δυστυχως η ανταμοιβη μας -μεχρι τωρα τουλαχιστον- ειναι και παλι ελαχιστη απο τα ιδια μαλιστα ατομα και οχι απο αλλους νεους.Το εχουμε παραπονο να πληρωνονται ολοι και να μην μας στηριζουν..
Δεν πειραζει..Για λιγο ακομη θα ειναι αυτο μιας και το site θα αλλαξει δομη και θα ειναι πιο δικαιο για ολους.Θα μεινουν εκτος αχαριστοι, πονηροι και αντιγραφεις...

Σημερα εχει μονο 4 παιχνιδια και μετα το χθεσινο μπορουμε να παιξουμε πολυ χαλαρα και να περιμενουμε καλυτερα παιχνιδια.Μονο τα σημεια μου θα δωσω χωρις αναλυσεις..





Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα με δυο τροπους.
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.Κανοντας εγγραφη και παιζοντας τα στοιχηματα σας στην MyBet αφου πριν πατησετε σε ενα απο τα banner που ειναι     στην σελιδα μας

3. Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.
Προσοχη..!!!!! 
Επειδη πολλοι μας λενε οτι κανουν εγγραφη στην MyBet απο την σελιδα μας και εμεις δεν το βλεπουμε αυτο να ξερουν οτι φταει οτι δεν εχουν κανει διαγραφη-εκκαθαριση τα cookies απο τον υπολογιστη τους.
Οποτε καντε πρωτα την εκκαθαριση και μετα μπειτε απο την σελιδα μας και κανετε νεο λογαριασμο.
Οσοι δεν ξερουν πως γινεται μπορουν να επικοινωνησουν μαζι μας και να το κανουμε μαζι βημα-βημα.









ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ
Over   148.5 
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ
ΟΥΛΚΕΡ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
    2    -2.5 
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ
    1    -18.5 
ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ
ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ
Under 147.5 











Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.