News Update :

* Πρόωροι τελικοί σε Ισπανία και Γερμανία

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013






                      Καλημερα...

Χθες ημασταν ατυχοι αφου 3 παιχνιδια τα χασαμε στο ποντο κ στο καλαθι.Ευτυχως για αλλη μια φορα πηραμε τα λεφτα μας πισω αφου φορτωσαμε την δυαδα του Larry K απο τα παιχνιδια στο ΝΒΑ.
Σημερα εχουμε ματσαρες που θα μπορουσαν να ειναι τελικοι και οχι προημιτελικοι.Ξεχωριζει το πολυ μεγαλο παιχνιδι στην Ισπανια..!!!





Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα με δυο τροπους.
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.Κανοντας εγγραφη και παιζοντας τα στοιχηματα σας στην MyBet αφου πριν πατησετε σε ενα απο τα banner που ειναι     στην σελιδα μας






Πρωτο παιχνιδι το Ελ Κλασικο.Οσο δυσκολο κι αν ειναι στοιχηματικα παντα ενα τετοιο παιχνιδι μας προκαλει να το πονταρουμε.Χωρις προβληματα και πληρης η Ρεαλ.Εχει πολυ καλη πορεια φετος και εχει μολις μια ηττα στην Ισπανια απο την σημερινη της αντιπαλο.Περυσι επαιξαν μαζι στο τελικο που με τρομερη εμφανιση ειχε νικησει η Ρεαλ.Η Μπαρτσελονα θα εχει σημερα τον αρχηγο της που ειναι ετοιμος.Δεν εχω να πω κατι αλλο.Τις ομαδες τις γνωριζουμε πολυ καλα.Πιστευω οτι η Μπαρτσελονα με τον Ναβαρο ειναι πολυ δυνατη και μπορει να επικρατησει ισως και πιο ευκολα απο οτι νομιζουν πολλοι.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  +4.5


Κυπελλο Γερμανιας και Μπαμπεργκ-Μπαγερν.Εδω δεν ξερω γιατι αλλα ολοι πεφτουν με τα μουτρα στο διπλο της Μπαγερν.Ναι συμφωνω οτι εχει καλη ομαδα οτι εχει φορμα.Ομως τα ιδια ισχυουν και για την Μπαμπεργκ.Που ομως ειναι σχεδον μονιμη κυπελλουχος που εχει βαρια φανελα και που παιζει παιχνιδια με αντιπαλους ισχυρους στην Ευρωπη.Αλλωστε δεν δινουν τυχαια τετοιο πλεονεκτημα στη Μπαγερν.Ασσο και με τους Πρωταθλητες..!!
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ  -8.5





ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Over   156.5 
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ
Under 146.5 
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΜΠΑΓΕΡΝ
    1    -8.5 
ΒΑΡΕΖΕ
ΜΙΛΑΝΟ
    1    +5.5 
ΚΑΝΤΟΥ
ΒΙΡΤΟΥΣ ΡΟΜΑ
Under 150.5 
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
    2    +4.5 
ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ
ΣΑΡΑΓΟΣΑ
    2    +10.5 







Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.