News Update :

* Παιχνίδια από όλα τα πρωταθλήματα στο κουπόνι

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013





             Καλημερα...

Δεν ειχαμε απλα επιστροφη στο ταμειο χθες αλλα περασαμε μια τριαδα που φανταζε απο δυσκολη εως ακατορθωτη.Μεγαλο διπλο η Καχα και στην Τουρκια εγινε το καλυτερο.Και η ελληνικη ομαδα πηρε αυτο που ηθελε και εμεις το σημειο μας.Μαλιστα το σκορ ειναι πλασματικο.Οσοι ειδαν το ματς καταλαβαινουν τι λεω.Ο ασσος ηρθε πανευκολα.








Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα με δυο τροπους.
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.
 Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.


Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..







Ξεκιναω με ενα σημειο που αν δεν επαληθευθει θα ναι εκπληξη.Μιλω για το αντερ στα Καναρια.Οι γηπεδουχοι παιζουν καλη αμυνα και στην επιθεση δεν ειναι και απο τις καλυτερες ομαδες.Ενα αυτο και το δευτερο ειναι οτι η Ομπραντοιρο εκτος ειναι αρκετα σοφτ οποτε μαλλον θα επιβαλλει ρυθμο και το παιχνιδι της η Γκραν.
Under  145.5


Παμε και στο μεγαλο ντερμπι στην Ιταλια.Δυσκολη εκτιμηση γιατι απο την μια υπαρχει πολυ γκρινια στο Μιλανο και για τους παιχτες και για τον κοουτς και απο την αλλη το Μιλανο εκτος παιζει καλυτερα.Απλα πιστευω οτι η Ντιναμο θα κανει το παιχνιδι της που ειναι να παει σε γρηγορο τεμπο και ψηλο σκορ.Οποτε αν θελει να κερδισει ο Σκαριολο πρεπει να κανει οτι και το Βανολι.Και μεις να παρουμε το οβερ.Το καλο ειναι οτι το ματς ειναι πολυ νωρις οποτε αν μας στραβωσει δεν θα μας χαλασει πολυ.
Over  163.5


Τελος ενα σημειο που απλα στη θεωρια παντα βρισκω το χαντικαπ λιγο πιο πανω απο οσο το περιμενα.Βουρτζμπουργκ-Φρανκφουρτη το παιχνιδι μας.Και οι δυο ομαδες τελευταια κανουν καταπληκτικα παιχνιδια και εχουν παρει μεγαλες και σημεντικες νικες.Επισης το παιχνιδι τους το βασιζουν στις αμυνες.Σημερα λοιπον περιμενω ενα πολυ κλειστο παιχνιδι.Πιθανον να παει και κατω απο τους 140π.Σε ενα λοιπον τοσο χαμηλο και κλειστο σκορ δυσκολα ανοιγει διαφορα μια ομαδα.Παμε με το χαντικαπ λοιπον.
ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ  +6.5









ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
    2    +5.5 
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΑΡΗΣ
Under 141.5 
ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ
    1    -4.5 


ΛΕ ΜΑΝ
ΧΑΒΡΗ
Under 146.5 
ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ
ΟΡΛΕΑΝ
    1    -8.5 
ΝΑΝΣΙ
ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ
    1    +3.5 
ΝΑΝΤΕΡ
ΠΑΡΙ ΛΕΒΑΛΟΥΑ
Over   161.5 
ΡΟΑΝ
ΣΟΛΕ
    2    +6.5 


ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΑΡΙ
ΜΙΛΑΝΟ
Over   163.5 
ΒΛ ΠΕΖΑΡΟ
ΜΠΟΛΟΝΙΑ
Under 152.5 
 ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ
ΡΕΤΖΙΑΝΑ ΕΜΙΛΙΑ
    2    +3.5 


ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ
ΜΟΥΡΘΙΑ
    2    +4.5 
ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ
ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ
Under 145.5 
 ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ
ΚΑΝΑΡΙΑΣ 1939
Over   160.5 


ΒΟΥΡΤΖΜΠΟΥΡΓΚ
ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ
    2    +6.5 
ΜΙΤΕΛΝΤΟΙΤΣΕΡ
ΒΟΝΝΗ
    2    -0.5 
ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ
ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ
Over   168.5 
ΤΟΥΜΠΙΝΓΚΕΝ
ΜΠΕΙΡΟΥΘ
    1    -6.5 
ΑΡΤΛΑΝΤ
ΜΠΑΓΕΡΝ
Under 162.5 

























Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.