News Update :

* Larry K NBA Μόνο 2 σήμερα αλλά ντέρμπι

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013




Για κατι που θελουμε να πιστευουμε οτι ξεχωριζουμε ειναι ο τροπος που δινουμε καθε σημειο.Θα καταλαβει καποιος τι εννοω αν μας παρακολουθει.Ετσι λοιπον ειπα χθες και για το ματς του Μιλγουοκι στους Κλιπερς.Καθαρα και χωρις περιστροφες και χωρους για κωλοτουμπες.Επισης περασε πολυ ευκολα το αντερ στο Μαιαμι και μας χαλασε το παρτι παλι για ενα καλαθι το οβερ στο Νταλας.
Στο συνολο παλι πηγαμε πολυ καλα με 9 στα 14 σημεια.







Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα με δυο τροπους.
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.Κανοντας εγγραφη και παιζοντας τα στοιχηματα σας στην MyBet αφου πριν πατησετε σε ενα απο τα banner που ειναι     στην σελιδα μας

3. Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.
Προσοχη..!!!!! 
Επειδη πολλοι μας λενε οτι κανουν εγγραφη στην MyBet απο την σελιδα μας και εμεις δεν το βλεπουμε αυτο να ξερουν οτι φταει οτι δεν εχουν κανει διαγραφη-εκκαθαριση τα cookies απο τον υπολογιστη τους.
Οποτε καντε πρωτα την εκκαθαριση και μετα μπειτε απο την σελιδα μας και κανετε νεο λογαριασμο.
Οσοι δεν ξερουν πως γινεται μπορουν να επικοινωνησουν μαζι μας και να το κανουμε μαζι βημα-βημα.


Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..








Knicks-Thunder.Απο νικη ερχεται η Νεα Υορκη στο Ντιτροιτ και χωρις τον Καρμελο.Παντως το σκορ ειναι πραγματικα πλασματικο.Οι δυο ομαδες ηταν ισοπαλες στο τελος της τριτης περιοδου.Μετα πηρε προβαδισμα το Ντιτροιτ και στο τελος εκαναν την ανατροπη οι Νικς.Μεχρι κι αυτη τη στιγμη δινεται αμφιβολος ο Καρμελο για το αποψινο παιχνιδι.
Εντυπωσιακη η Οκλαχομα που ερχεται απο 3 στα 3 ντερμπι.Λογικα και σημερα κερδιζει.Το χαντικαπ ειναι λιγο απαγορευτικο ομως για το διπλο.Θα παρουμε το αντερ.Περιμενουμε να παιξουν αμυνα οι γηπεδουχοι διαφορετικα δεν θα εχουν τυχη.
Under  206.5


Nuggets-Clippers.Τις 6 σερι νικες εφτασαν οι γηπεδουχοι που περασαν και απο το Σακραμεντο και παλι κανοντας ψηλο σκορ.Και στην εδρα τους ειναι παντα δυνατοι και απο την αρχη προσπαθουν να επιβαλλουν το γρηγορο παιχνιδι τους.
Οι Κλιπερς μας εβγαλαν ασπροπροσωπους χθες αφου επικρατησαν πολυ ευκολα του ανεβασμενου τελευταια Μιλγουοκι.Καταρχην θα πω οτι το παιχνιδι το βλεπω να πηγαινει στο αντερ.Ομως επειδη μαλλον κανενας δεν θα μ ακολουθησει θα παω στο διπλο.Το Λ.Α. εχει πολυ καλυτερο υλικο και παιχτες και σε τετοια ματς αυτο μετραει.
L.A. Clippers  +4.5














Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.