News Update :

* Larry K NBA Εμπιστοσύνη στις άμυνες στο Garden

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013








Το ελα να δεις εγινε χθες καταρχην στο Χιουστον.Δεν υπαρχει αυτο το αποτελεσμα.Μονο την πρωτη περιοδο ειδα και καταλαβα οτι χασαμε.Σκορ 10-8.Λες και επαιζαν σχολεια..Επισης το Μιλγοουκι χαθηκε για ενα καλαθι και οσον αφορα την κοντρα στο Μαιαμι παιξαμε πολυ σωστα.Στην τεταρτη περιοδο καθαρισε παιχνιδι και πηρε διαφορα.Το ιδιο και στη Μινεσοτα.Χαθηκε το σημειο μας στο τελος.





Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα με δυο τροπους.
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.
 Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.


Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..






Celtics-Heat.Χθες καθαρισε στο τελος το Μαιαμι και συνεχιζει με σερι στις 22 νικες.Σημερα παιζει σε μια καλη παραδοσιακα εδρα αλλα φετος εχουν πολλα προβληματα οι γηπεδουχοι.Πιστευω οτι το Μαιαμι θα περασει και σημερα αλλα ισως οχι ευκολα.Καλυτερο μοιαζει το αντερ γιατι οπως ειπα χθες για τη Νεα Υορκη ετσι κι αποψε η Βοστονη θα κανει το ιδιο πραγμα.Αμυνα να μεινει το σκορ χαμηλα.
Under 189.5


Hawks-Mavericks.Οι γηπεδουχοι περασαν χθες απο το Μπρουκλιν και πλεον ειναι μια ανασα απο την τετραδα.Αντιθετα το Νταλας αν και παλεψε εχασε απο την Οκλαχομα και μενει παλι πισω και εξω απο τα πλει οφ.Δυσκολη η προβλεψη σημερα εδω.Θα παμε στο οβερ με το σκεπτικο οτι και οι δυο ομαδες μπορουν να φτασουν τους 100π.
Over  200.5


Pistons-Nets.Τελος μετα την ηττα χθες το Μπρουκλιν πρεπει να κερδισει για να κρατησει την θεση του.Μαλιστα η χθεσινη ηττα ηταν διπλα κακη γιατι την εκανε απο ομαδα που την κυνηγα για την τετραδα.Το Ντιτροιτ νεα ηττα απο το Πορτλαντ αυτη τη φορα.Ηταν η 8η στη σειρα.Πληρωνει το οτι δεν παιζει καλη αμυνα.Το θελουν το παιχνιδι πολυ οι φιλοξενουμενοι και πιστευω οτι μπορουν να κανουν ευκολα διπλο.
BRO Nets  -3.5




CAVALIERS
PACERS
Over   186.5 
BOBCATS
WIZARDS
   1    +6.5 
76ERS
TBLAZERS
Over   192.5 
HAWKS
MAVERICKS
Over   200.5 
PISTONS
NETS
    2    -3.5 
GRIZZLIES
TWOLVES
    1    -11.5 
CELTICS
HEAT
Under 189.5 
HORNETS
WARRIORS
Under 198.5 
BULLS
NUGGETS
    2    -4.5 
SUNS
LAKERS
Over   200.5 
JAZZ
KNICKS
    2    +10.5 
















Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.