News Update :

* Larry K NBA Ντέρμπι όχι..Κρίσιμα πολλά

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013




      Ηταν ευκαιρια χθες να παρουμε και μεις ενα ρεπο αφου δεν ειχε παρα μονο 3 παιχνιδια.
Σημερα γεματο κουπονι πολλα παιχνιδια και καλα.Παμε να βρουμε και τα σημεια που θα μας πληρωσουν.







Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα με δυο τροπους.
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.
 Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.


Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..






Pacers-Bucks.Με δυο νικες σερι η Ιντιανα παραμενει στην δευτερη θεση που ειναι και στοχος της.Δυνατη ομαδα ειδικα εντος εδρας.Το Μιλγουοκι και αυτο απο τις ομαδες που πιθανον εστω και οριακα θα ειναι στα πλει οφ.Πληρωνει περισσοτερο οτι εκτος εδρας ειναι σοφτ.
Οι γηπεδουχοι πρεπει να παιξουν αμυνα ωστε να μην αφησουν τους Μπακς να κανουν παιχνιδι.Παμε με την εδρα και την καλη αμυνα
IND Pacers  -7.5


Rockets-Cavaliers.Εδω απεχουμε απο τον ασσο εστω κι αν τελικα ερθει κι ευκολα.Οι Ροκετς ερχονται απο νικη με την Γιουτα που ενω στην αρχη πηραν διαφορα 20π τελικα νικησαν με μολις 7π.Ακομα πιο περιεργο ηταν το Κλιβελαντ που στο ματς με τους πρωταθλητες προηγηθηκαν με πανω απο 25π και τελικα καταφεραν κι εχασαν.Προτιμαμε το οβερ εδω και περιμενουμε και τις δυο ομαδες να πανε πανω απο τους 105π.
Over  212.5


Mavericks-Celtics.Την εισοδο στα πλει οφ δειχνουν οτι ουτε οι ιδιοι στο Νταλας δεν την πιστευουν.Σε ενα πολυ κρισιμο παιχνιδι με τους Νετς εχασαν και σχετικα ευκολα.Σημερα επισης πολυ δυσκολο παιχνιδι αυτο με τη Βοστονη.Οι φιλοξενουμενοι αν και στο ημιχρονο εδειχναν οτι θα ειχαν μια ευκολη βραδια και θα επαιρναν το ματς στη Ν.Ορλεανη,στο δευτερο ομως και ειδικα στην τριτη περιοδο παρουσιαστηκαν πολυ κακοι και πετυχαν μονο 12π.Τελικα εχασαν το παιχνιδι κι εκαναν τριτη σερι ηττα εκτος εδρας.
Ντερμπι περιμενω σημερα και θα παρω το πλεονεκτημα.
BOS Celtics  +4.5






PACERS
BUCKS
    1    -7.5 
MAGIC
THUNDER
    2    -13.5 
RAPTORS
KNICKS
    2    -0.5 
HAWKS
TBLAZERS
Over   199.5 
HEAT
PISTONS
    2    +15.5 
HORNETS
GRIZZLIES
Under 178.5 
ROCKETS
CAVALIERS
Over   212.5 
MAVERICKS
CELTICS
    2    +4.5 
SPURS
JAZZ
    1    -10.5 
SUNS
TWOLVES
    1    -2.5 
LAKERS
WIZARDS
    2    +8.5 

















Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.