News Update :

* Ντέρμπι στη Βαλένθια...Καλά παιχνίδια στην Ιταλία

Κυριακή 7 Απριλίου 2013




                      Καλημερα...

Δεν θελω να πω τιποτα για χθες.Μονο οτι ηταν ισως η χειροτερη μας μερα ολη την χρονια.Το οτι χασαμε δεν μου λεει κατι οσο το οτι βγηκαν απο τις τρυπες τους παλι τα τρολ.
Φορτσαρουμε για νικη σημερα κ ενα καλο ταμειο να μπουμε στο δρομο που ξερουμε καλα.

Ισως και μεσα στη βδομαδα να ξεκινησει η αλλαγη που θα κανουμε που στα προγνωστικα θα χουν προσβαση μονο μελη.Οσοι ακομα δεν εχουν εκδηλωσει ενδιαφερον και θελουν ας βιαστουν.







Πως να εγγραφειτε μελη στην αλλαγη που θα κανει το BetBasketCom...
Απο σημερα μπορειτε να στελνετε mail συμπληρωνοντας την φορμα που θα βρειτε στο contact που βρισκεται πανω αριστερα στην σελιδα μας. Σ αυτα τα mail θα σας σταλθουν προσκλησεις και ετσι επειτα οταν ειναι να μπειτε στην σελιδα θα σας ζητα mail και κωδικο.Απλα τοτε γραφεται το mail σας και τον κωδικο σας και ετσι θα μπορειτε να συνεχισετε να εχετε προσβαση στα προγνωστικα μας.
ΠΡΟΣΟΧΗ Το mail πρεπει να ειναι GMAIL και μονο.

Οσον αφορα για συνδρομη κτλ.ΟΧΙ δεν θα εχει καμια συνδρομη.Ειπαμε πολλες φορες οτι δεν απαιτουμε απο κανεναν να μας πληρωνει απλα για να μας διαβαζει.
Μελος θα μπορει να γινεται οποιος θελει.Οταν ομως η σελιδα παει οπως παει συνηθως και δινει ταμεια και δινει ακομα και στο συνολο θετικο προσημο τοτε θα περιμενουμε να υπαρχει μια ανταμοιβη ως DONATE.Ειναι κατι που ηδη αρκετοι το κανουν και ειναι ολο αυτο πιο δικαιο και για τους ιδιους.Οσοι ειναι αδιαφοροι και απλα εκμεταλλευονται την σελιδα το BetBasketCom θα εχει το προνομοιο να τους απομακρυνει μετα την παροδο ενος μηνα.
Ολη αυτη η αλλαγη γινεται για να ειμαστε πιο δικαιοι με οσους μας στηριζουν.
Οτι νεωτερο θα ανακοινωνεται αμεσα...Οτι θελετε να ρωτησετε CONTACT US.



Επισης να πω οτι απο την πρωτη μερα  δεχτηκαμε τοσα mail που δεν το περιμεναμε.Ολα για την εγγραφη.Ηταν παρα πολλα.Ηταν απο παλιους και μονιμους αναγνωστες μας,ηταν παρα πολλα νεα προσωπα που δεν ειχαμε καμια επικοινωνια μεχρι τωρα,ηταν αθλητες,ηταν απλοι μπασκετικοι φιλοι κτλ.Επισης μεγαλη εντυπωση μας εκανε ο μεγαλος αριθμος γυναικων.
Ολα τα mail εχουν κρατηθει και οταν γινει η αλλαγη θα σταλουν οι προσκλησεις.
Και ενα ερωτημα να απαντησω που ηταν ερωτημα πολλων φιλων. "Ποση πρεπει να ναι η ανταμοιβη?Τι ποσο πρεπει να ναι το donate? "
Δεν υπαρχει κανενα ποσο στανταρ που ζηταμε απο κανεναν.Ο καθενας κρινει μονος του..Δεν κανουμε ολο αυτο για να βγαλουμε χρημματα.Δεν ζουμε σε αλλο πλανητη και μεις.
Εχει να κανει με το τι παιζει ο καθενας,με το φιλοτιμο του καθενος και φυσικα με το ποσο καλα πανε και οι προβλεψεις μας..!!!
Επισης θα κανουμε και μια στηλη στην σελιδα αυτη οπου θα μπορει ο καθενας να δινει ενα παιχνιδι με μια δικη του αναλυση.Για να κανουμε την παρεα μας ακομα καλυτερη.
Αυτα τα κειμενα για λιγες μερες θα επαναλαμβανονται ωστε να ενημερωθουν ολοι..








Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα με δυο τροπους.
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.
 Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.


Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..







Η κατα 99% υποβιβασμενη Μπιελα υποδεχεται την επισης σε κακη φορμα Καντου.Φαβορι βεβαια ειναι η Καντου που ειναι πολυ πιο ποιοτικη ομαδα αλλα με τα τελευταια αποτελεσματα το χαντικαπ δειχνει οριακο και θα μεινω μακρια.Παμε καλυτερα στο αντερ.Γυρω στους 70π σκοραρουν οι γηπεδουχοι αλλα οχι σε αμυνες οπως της Καντου.Περιμενω πολυ καλη αμυνα απο την ομαδα του Τρινκιερι για μην κινδυνεψει.
Under  148.5


Παμε Ιταλια και στην Κρεμονα.Ο ομαδα μου η Βανολι υποδεχεται την Σιενα.Αντιθετες πορειες διαγραφουν οι 2 ομαδες.Οι γηπεδουχοι εκαναν διπλο στο Μιλανο.νικησαν με περιπατο την Ντιναμο και ειναι σε καλη κατασταση την ωρα που η Σιενα εχει κερδισει στα τελευταια της παιχνιδια μονο την Καντου.Επισης ενω και στην Ευρωλιγκα εδειχνε φαβορι,με συνεχομενες ηττες καταφερε και αποκλειστηκε.Παρολα αυτα θα παω στο διπλο γιατι περιμενω οτι θα ξυπνησουν οι πρωταθλητες και σημερα μια νικη σε μια δυνατη εδρα και απεναντι σε μια φορμαρισμενη ομαδα θα ειναι και ενεση ηθικου.
ΣΙΕΝΑ  -3.5


Κλεινω με το ντερμπι στην Ισπανια.Βαλενθια-Ρεαλ.Η Ρεαλ ειναι σιγουρα πρωτη και ισως σημερα ξεκουρασει παιχτες εν οψει των αγωνων για την Ευρωλιγκα.Η Βαλενθια θελει την νικη για να κυνηγησει τις οποιες ελπιδες για την τριτη θεση.Ερχεται απο συντριβη στο παιχνιδι με την Μπαρτσελονα.Σημαντικο ειναι επισης οτι και οι 2 ομαδες θα εχουν απουσιες.Λιγο οι απουσιες λιγο το πιθανο ροτεισιον της Ρεαλ κανουν καλο σημειο το αντερ.
Under  163.5





ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Under 163.5 
ΜΟΥΡΘΙΑ
ΜΠΙΛΜΠΑΟ
    1    +4.5 
 ΣΑΡΑΓΟΣΑ
ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ
    2    +8.5 
ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Under 149.5 
ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ
ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ
Under 149.5 


ΜΟΝΤΕΓΚΡΑΝΑΡΟ
ΒΑΡΕΖΕ
Over   165.5 
ΡΕΤΖΙΑΝΑ ΕΜΙΛΙΑ
ΝΤΙΝΑΜΟ ΣΑΣΑΡΙ
    1    -1.5 
 ΒΑΝΟΛΙ
ΣΙΕΝΑ
    2    -3.5 
ΒΙΡΤΟΥΣ ΡΟΜΑ
ΑΒΕΛΙΝΟ
Over   154.5 
ΚΑΖΕΡΤΑ
ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ
    1    -3.5 
ΜΠΙΕΛΑ
ΚΑΝΤΟΥ
Under 148.5 
ΜΠΟΛΟΝΙΑ
ΟΥΜΑΝΑ ΒΕΝΕΤΣΙΑ
    2    -2.5 


ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ
ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ
    1    +3.5 
ΒΟΝΝΗ
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
    2    -6.5 
ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ
ΤΟΥΜΠΙΝΓΚΕΝ
Over   159.5 

























Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.