News Update :

* Euroleague Με "όπλο" τον κόσμο στο Σεφ...Παιχνίδια "φωτιά" στη Μπουντεσλίγκα

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013





                   Καλημερα...

Μονο 2 παιχνιδια ειχε χθες το μενου μας.Δεν θα σταθω οτι περασαν και τα δυο αλλα στο τροπο που περασαν..Το μεγαλο αουτσαιντερ Μπραουνσβαιγκ οχι μονο εμεινε στο χαντικαπ αλλα κερδισε κιολας το παιχνιδι στην παραταση.Ακομα μεγαλυτερη μαγκια ηταν το αντερ μας στη Βαρκελωνη οπου περασε ακομα και μετα απο παραταση..
Εδω να πω αλλη μια φορα οτι για μας εδω στη σελιδα ισχυουν οι κανονισμοι του οπαπ αρα και το αποτελεσμα στην κανονικη διαρκεια..
Παντως κριμα χθες για τον Παναθηναικο που στα κρισιμα σημεια δεν ειχε τους παιχτες να αναλαβουν πρωτοβουλιες.Χαρακτηριστικο στο τελος της κανονικης διαρκειας ολοι εδιναν την μπαλα στον αλλον γιατι φοβαταν να παρουν προσπαθεια αναγκαζοντας τον Διαμαντιδη να κανει σουτ απο τα 8μ στην ληξη της επιθεσης και ευτυχως να ευστοχει ο αρχηγος.Επισης μεγαλο πληγμα οι βολες.Δεν ξερω αν θα εχει αλλη ευκαιρια να χτυπησει την Μπαρτσελονα στα επομενα.
Σημερα εχουμε τα υπολοιπα τρια ζευγαρια με τον Ολυμπιακο να θελει να μπει με το δεξι και νικη.
Εκτος απο την Ευρολιγκα εχουμε και πρωταθλημα Γερμανιας με 2 μεγαλα ντερμπι..


Για εγγραφη πληροφοριες και βοηθεια        ΕΔΩ




Για να δειτε τα προγνωστικα πατηστε          ΕΔΩ







Βοηθηστε να συνεχισει να υπαρχει η σελιδα μας και να ειναι ελευθερη και δωρεαν σε ολους και να συνεχισει να σας κλεινει ραντεβου με το ταμειο!!!
Ολο αυτο πολυ απλα με δυο τροπους.
1.Χρησιμοποιωντας το Donate button στο κατω μερος της σελιδας
2.
 Ή με οποιον αλλο τροπο εχετε να προτεινετε.


Οσον αφορα που με ρωτατε για donate με paysafe card στειλτε οτι θελετε να ρωτησετε στο Contact Us που μπορειτε να βρειτε πανω ψηλα στο αριστερο μερος του site..




















Share this Article on :
 

© Copyright BetBasketCom 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.